Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα χρησιμοποιήσει το αυτόματο οφσάιντ η Liverpool

Θα χρησιμοποιήσει το αυτόματο οφσάιντ η Liverpool

Η Liverpool θα γίνει μια από τις τέσσερις ομάδες της Premier League που θα κάνουν χρήση της τεχνολογίας του αυτόματου οφσάιντ την επόμενη σεζόν, ώστε να μπορέσει να εφαρμοστεί σε όλα τα γήπεδα από το 2023.

Η εισαγωγή του VAR στο ποδόσφαιρο έχει φέρει πολλά προβλήματα με αμφιλεγόμενα οφσάιντ, τα οποία επηρέασαν αρνητικά και την Liverpool σε ορισμένα παιχνίδια, όπως στο εντός έδρας με την Aston Villa.

Για να λυθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα, η εταιρεία, Hawk-Eye που δημιούργησε την goal line technology, η οποία χρησιμοποιείται με επιτυχία στην Premier League, είναι έτοιμη να θέσει προς λειτουργία και το αυτόματο οφσάιντ, το οποίο θα δοκιμαστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τους Times, η Liverpool, η Manchester United, η Manchester City και η Chelsea θα χρησιμοποιήσουν πιλοτικά την νέα τεχνολογία του αυτόματου οφσάιντ στα γήπεδα τους από τη νέα σεζόν.

Η τεχνολογία του αυτόματου οφσάιντ χρησιμοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο FIFA Club World Cup του Κατάρ, μετά αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά, καθώς το οφσάιντ δινόταν αυτόματα μετά από μισό δευτερόλεπτο.

Η FIFA ελπίζει να χρησιμοποιήσει το αυτόματο οφσάιντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και η Premier League σε όλα της τα γήπεδα με την έναρξη της σεζόν 2023-24.

Αυτόματο οφσάιντ στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com