Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να αποσυρθώ στη Liverpool»

Robertson: «Να αποσυρθώ στη Liverpool»

Την επιθυμία του να μείνει για πολλά ακόμη χρόνια στη Liverpool και να αποσυρθεί με την Famous Red Shirt εξέφρασε ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας, Andrew Robertson.

Ο Σκωτσέζος αγωνίστηκε ως βασικός και στους 38 φετινούς αγώνες της Premier League και ετοιμάζεται να ηγηθεί της εθνικής Σκωτίας στο EURO.

Μιλώντας στο PLZ Soccer ανέφερε:

“ Κοιτάξτε, ο στόχος μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου στην Liverpool. Θα ήθελα πολύ να τελειώσω την καριέρα μου στην Liverpool, όμως γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να παραμείνεις στο υψηλότερο επίπεδο. ”

“ Ελπίζω να αποσυρθώ εδώ και να παραμείνω υγιής και χωρίς τραυματισμούς. Όταν όμως μπαίνεις στα 30 τα πράγματα αλλάζουν. Θα ήθελα όμως πολύ να αποσυρθώ εδώ. ”

Για το ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της Celtic πρόσθεσε:

“ Θα λάτρευα να παίξω στην Celtic. Όταν ήμουν μικρότερος έλεγα πως θα δώσω τα καλύτερα μου χρόνια στην Celtic. Δεν θέλω να πάω εκεί, όταν θα είμαι πολύ μεγάλος και δεν θα μπορώ να κινούμαι πολύ! ”

“ Θα έρθει η ώρα που θα πάρω αυτήν την απόφαση. Για την ώρα, έχω αρκετά χρόνια να απομένουν στο συμβόλαιο μου και ελπίζω να μείνω για πάντα εδώ (Liverpool), καθώς και να αποσυρθώ εδώ. ”

Αν προτιμά την Premier League ή το Champions League:

“ Νομίζω πως για κάθε ομάδα, το Champions League είναι η κορυφή, καθώς πρέπει να κερδίσεις όλες αυτές τις καταπληκτικές ομάδες. ”

“ Όταν όμως παίζεις στη Liverpool, από την ημέρα που υπογράφεις στην ομάδα, συνειδητοποιείς πόσο πολύ θέλουν την Premier League οι οπαδοί. Ήταν πραγματικά ξεχωριστό που μπορέσαμε να την δώσουμε στον κόσμο μας. ” Δήλωσε ο Robertson.

“ Η κατάκτηση του Champions League ήταν καταπληκτική, όμως το διαφορετικό είναι ότι υπήρχαν ομάδες που το είχαν κερδίσει και στο παρελθόν. Καμία όμως ομάδα (της Liverpool) δεν είχε κερδίσει την Premier League. Ήταν πραγματικά ξεχωριστό που μπορέσαμε να την δώσουμε στον σύλλογο και να δούμε την αντίδραση των φιλάθλων. ”

“ Είμαι απογοητευμένοι που δεν μπορέσαμε να κάνουμε μια παρέλαση με το τρόπαιο ή να το σηκώσουμε μπροστά στους οπαδούς μας. ”

Για πάντα στην Liverpool θέλει να μείνει ο Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com