Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα ακούσει προτάσεις για Phillips η Liverpool»

«Θα ακούσει προτάσεις για Phillips η Liverpool»

Ο Nat Phillips ήταν αναμφίβολα ο πιο βελτιωμένος παίκτης της Liverpool την σεζόν που μας πέρασε, καθώς η έκπληξη της χρονιάς, βοηθώντας τους Reds να τερματίσουν στην τρίτη θέση της Premier League.

Ο κεντρικός αμυντικός προσέφερε όποτε του ζητήθηκε μέσα στη σεζόν, όμως η επόμενη αγωνιστική περίοδος ίσως τον βρει μακριά από το Anfield, καθώς η Liverpool είναι πρόθυμη να ακούσει προτάσεις για την παραχώρηση του, σύμφωνα με τον Julien Laurens του ESPN.

Η συγκεκριμένη στάση της ομάδας δεν αποκλείεται να ισχύει, καθώς ο Nat ουσιαστικά θα αποτελεί την πέμπτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας, μετά την επιστροφή των Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip και την έλευση του Ibrahima Konate.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του 24χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Swansea και το πρωτάθλημα της Championship πριν την έναρξη της σεζόν.

Οι εμφανίσεις του όμως την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες θα μπορούσαν να του δώσουν ένα συμβόλαιο σε μια ομάδα της Premier League.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά ο Nat Phillips θα είναι διαθέσιμος προς πώληση στη φετινή μεταγραφική περίοδο ή αν θα παραμείνει στο Κόκκινο ρόστερ, έστω και ως πέμπτος στόπερ.

Έδωσε τα πάντα μέσα στη σεζόν ο Nat Phillips.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com