Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς δανεισμό ο Rhys Williams

Προς δανεισμό ο Rhys Williams

Ο Ibrahima Konate ετοιμάζεται να καταφτάσει στο Liverpool, ο Ozan Kabak δεν θα αποκτηθεί και ο Rhys Williams θα παραχωρηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, δανεικός την επόμενη σεζόν, προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες.

Ο κεντρικός αμυντικός βοήθησε τους Reds τη φετινή σεζόν να τερματίσουν στην τρίτη θέση της Premier League, όμως το καλύτερο για εκείνον είναι να μην παραμείνει στο Κόκκινο ρόστερ της επόμενης περιόδου, λόγω της επιστροφής των τραυματιών και της έλευσης του Konate.

Ο 20χρονος πέρυσι αγωνιζόταν στην Kidderminster Harriers και ένας δανεισμός για την σεζόν 2021-22 στην Championship ή στην League One δείχνει να είναι το ιδανικό και το καλύτερο σενάριο, τόσο για τον παίκτη, όσο και για τους Reds.

Κάτι παρόμοιο έγινε και με τον Sepp van den Berg, ο οποίος αγωνίστηκε στην Preston την σεζόν που μας πέρασε και αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Championship.

Ο Williams πραγματοποίησε συνολικά 19 συμμετοχές με την Κόκκινη φανέλα την σεζόν 2020-21 και βοήθησε την ομάδα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, στις αναμετρήσεις με Midjtylland, Atalanta, Southampton, Burnley και Crystal Palace.

Ο Jürgen Klopp πριν το παιχνίδι με την West Brom δήλωσε πως «η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή» και για τον Rhys και για τον Nat Phillips.

Rhys Williams και Nat Phillips βοήθησαν τους Reds να τερματίσουν τρίτοι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com