Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης της σεζόν ο Mo Salah!

Παίκτης της σεζόν ο Mo Salah!

Άλλη μια σεζόν έφτασε στο τέλος της και άλλο ένα βραβείο του παίκτη της σεζόν κατέληξε στα χέρια του πρώτου σκόρερ της Liverpool, Mo Salah.

Οι φίλοι της Liverpool κλήθηκαν να ψηφίσουν τις προηγούμενες ημέρες για τον πολυτιμότερο παίκτη της φετινής σεζόν και νικητής ανακηρύχθηκε ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος σκόραρε 31 γκολ σε 51 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά την παραλαβή του βραβείου του, δήλωσε:

“ Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα αυτό το βραβείο. Είμαι χαρούμενος που κέρδισα το βραβείο, ειδικότερα εφόσον προήλθε μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι κερδίσαμε τα τελευταία μας παιχνίδια και προκριθήκαμε στο Champions League. ”

“ Νομίζω πως έκανα μια ΟΚ σεζόν, όμως δεν είναι για εμένα, είναι για την ομάδα. Για εμάς, ως ομάδα, νομίζω πως θα ήμασταν σε μια καλύτερη θέση, αν είχαμε τους οπαδούς μας στη θέση τους στο γήπεδο. Υποφέραμε πολύ σε αυτή τη σεζόν, λόγω της απουσίας του κόσμου. ”

“ Είμαι χαρούμενος που δώσαμε τον τελευταίο αγώνα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Ήταν ωραίο που τους είδαμε πίσω στο γήπεδο. ” Τόνισε ο Salah.

Για την στιγμή της σεζόν πρόσθεσε:

“ Το highlight της σεζόν ήταν η κεφαλιά του Ali! Δεν μπορώ να πω περισσότερα! ”

“ Ήταν απίστευτο. Όπως είπα, όλα γίνονται για την ομάδα. Η αντίδραση μας στο γκολ… δεν μπορώ να την περιγράψω. Χοροπήδαγα. Σε αυτή τη στιγμή νιώσαμε πως θα παίξουμε στο επόμενο Champions League. ”

“ Ήταν η τελευταία φάση του αγώνα και μια απίστευτη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Ήταν μια πραγματικά εξαιρετική κεφαλιά που δεν την περιμέναμε. Απίστευτο. Έκανε μια σπουδαία δουλειά και μας έδωσε τους τρεις πόντους. ”

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:

“ Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που με ψηφίσατε. Είμαι περήφανος για αυτό. Θα σας δω σύντομα. ”

Ξεχώρισε και φέτος ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com