Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν αγοράζει τον Kabak η Liverpool

Δεν αγοράζει τον Kabak η Liverpool

Η Liverpool δεν σκοπεύει να κρατήσει στο ρόστερ της τον Ozan Kabak και δεν θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία με την Schalke.

Οι Reds απέκτησαν τον αμυντικό τον Φεβρουάριο, ώστε να τους δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστησαν οι Virgil van Dijk, Joe Gomez και Joel Matip και αποφάσισαν να μην τον αγοράσουν από την Γερμανική ομάδα, προτιμώντας την λύση του Ibrahima Konate από την RB Leipzig.

Οι Reds μπορούσαν να κάνουν δικό τους τον Τούρκο έναντι £18 εκατομμυρίων, όμως αποφάσισαν να μην το κάνουν, όπως επιβεβαιώνει και ο James Pearce.

Ο πρώην παίκτης της Galatasaray ήθελε να μείνει στο Anfield, όπως είχε δηλώσει και την περασμένη Παρασκευή στην Telegraph, όμως η επιθυμία του, όπως όλα δείχνουν, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Στο σύντομο του πέρασμα από το Anfield πραγματοποίησε 13 συμμετοχές και βοήθησε τους Reds να φτάσουν στα προημιτελικά του Uefa Champions League με δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες εναντίον της RB Leipzig.

Οι Reds ενημέρωσαν τον Kabak σήμερα πως δεν θα κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς και πλέον ο στόπερ θα εξετάσει τις επιλογές που έχει για το μέλλον του, με την RB Leipzig να έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της.

Όσο αφορά τον Nat Phillips, η Liverpool δεν έχει αποφασίσει μέχρι στιγμής αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της ή αν θα του βάλει πωλητήριο το φετινό καλοκαίρι, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του λήγει σε έναν χρόνο.

Η RB Leipzig ενδιαφέρεται για τον Kabak.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com