Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Leipzig περιμένει να πληρώσει η Liverpool την ρήτρα του Konate»

«Η Leipzig περιμένει να πληρώσει η Liverpool την ρήτρα του Konate»

Ένας παίκτης που δειχνει να είναι αρκετά κοντά στη Liverpool είναι ο Ibrahima Konate της RB Leipzig, τον οποίον οι Reds έχουν στη λίστα τους.

Ο στόπερ αρέσει στους Reds και μάλιστα φέρεται να έχουν συμφωνήσει μαζί του για συμβόλαιο πέντε ετών, χωρίς όμως να έχουν πληρώσει μέχρι στιγμής την ρήτρα αποδέσμευσης του στην Γερμανική ομάδα.

Αυτό όμως αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες και είναι κάτι που περιμένει η RB Leipzig, σύμφωνα με το Sky Sports. Το γνωστό μέσο μεταδίδει σήμερα πως ο Γερμανικός σύλλογος θεωρεί πως ο Γάλλος θα καταλήξει στο Anfield, μόλις πληρώσει η Liverpool την ρήτρα του, ύψους €35 εκατομμυρίων.

Η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνεται και τα από μέσα του Merseyside, τα οποία αναφέρουν πως ο Konate προτιμήθηκε από τον Ozan Kabak και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στη Liverpool.

Ο Γάλλος είναι μόλις 22 ετών και πραγματοποίησε 21 συμμετοχές την σεζόν 2020-21, μένοντας όμως στον πάγκο στις δύο αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των 16 του Uefa Champions League.

Μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano και είναι έτοιμος να υπογράψει και επίσημα στους περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας, μόλις πληρωθεί η ρήτρα του.

Έτοιμος για Liverpool είναι ο Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com