Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moreno: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δέχθηκα τόση κριτική για τον τελικό του 2016»

Moreno: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δέχθηκα τόση κριτική για τον τελικό του 2016»

Ο Alberto Moreno ετοιμάζεται να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στον τελικό του Uefa Europa League εναντίον της Manchester United και με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση με τους Red Devils παραχώρησε συνέντευξη στον Guardian μιλώντας για την πρώτη του εμφάνιση στον τελικό της διοργάνωσης και για τον Jürgen Klopp.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε αγωνιστεί βασικός το 2016, όταν οι Reds ηττήθηκαν με 3-1 από την Sevilla στην Βασιλεία και δεν κατέκτησαν το τρόπαιο.

Για τον τελικό του 2016 είχε να πει:

“ Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχθηκα τόση κριτική. Στο πρώτο γκολ, ναι σίγουρα μου πέρασαν την μπάλα κάτω από τα πόδια. Είμαι όμως αμυντικός. Παίκτες μπορούν να περάσουν τον Sergio Ramos, τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό του κόσμου. Οπότε, γιατί να μην μπορεί να συμβεί σε μένα; ”

“ Μέχρι και σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατί δέχθηκαν τόσο μεγάλη κριτική, όταν όλη η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Το δάχτυλο ήταν στραμμένο σε έναν παίκτη. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι εντάξει. Οι άνθρωποι σε κατηγορούν. Μόνο εσένα. Ήταν σαν να έχασα εγώ τον τελικό. Είναι δύσκολο. ”

“ Δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου αυτό. Κοιτάζεις τις εφημερίδες και τα social media και το βλέπεις. Συνήθως δεν δίνω προσοχή στα social media γιατί είναι όλα λάθος, όμως τότε το έβλεπα παντού. Θα πάω στον τάφο μου, χωρίς να έχω καταλαβαίνω γιατί αποδόθηκε σε μένα όλο το φταίξιμο. ”

Για την σχέση του με τον Jürgen Klopp μετά τον τελικό:

“ Η σχέση μου με τον Jürgen Klopp ήταν τέλεια. Μαζί με τον Unai (Emery) είναι οι δύο καλύτεροι προπονητές που είχα. Ξέρει πως να πάρει το καλύτερο από εσένα. Για να με προστάτευε όμως, θα έπρεπε να μου δώσει ευκαιρίες και να διατηρήσει την πίστη του σε μένα. ”

“ Μετά τον τελικό με την Sevilla ξεκίνησε να παίζει ο James Milner ως αριστερό back. Αν ο προπονητής βάζει στη συγκεκριμένη θέση έναν δεξιοπόδαρο μέσο, τότε δεν με θέλει στην ομάδα. Την επόμενη σεζόν όμως επέλεγε πάλι εμένα, όταν ξεκίνησε η προετοιμασία. ” Είπε ο Moreno.

“ Κλήθηκα στην Ισπανία, μετά από τρία χρόνια και τραυματίστηκα στον αστράγαλο. Τότε ήταν που ο Andy Robertson πήρε την ευκαιρία του. Ξεκίνησε να παίζει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό ήταν. Δεν πήρα άλλες ευκαιρίες! ”

Για την αποχώρηση του από το Anfield:

“ Έφυγα νιώθοντας πως υπήρχαν πράγματα που θα ευχόμουν να είχα κάνει και πως είχα ακόμη πράγματα να δώσω. Δεν θα άλλαζα όμως με τίποτα τα πέντε αυτά χρόνια στη Liverpool. ”

Ο Alberto Moreno ήταν βασικός στη Βασιλεία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com