Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην αρχική προεπιλογή της εθνικής Αγγλίας ο Alexander-Arnold

Στην αρχική προεπιλογή της εθνικής Αγγλίας ο Alexander-Arnold

Την αρχική του προεπιλογή για το EURO 2020 θα ανακοινώσει σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Gareth Southgate και μέσα σε αυτή θα βρίσκεται τόσο ο Trent Alexander-Arnold, όσο και ο Jordan Henderson.

Η αρχική προεπιλογή των Τριών Λιονταριών θα εμπεριέχει περισσότερους από 26 παίκτες και ορισμένοι εξ αυτών αναμένεται να κοπούν την 1η Ιουνίου.

Ο Southgate δεν θα συμπεριλάβει μόνο τον Trent Alexander-Arnold στην αρχική του προεπιλογή για το EURO, αλλά και τον Jordan Henderson, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τον Φεβρουάριο και επέστρεψε μόλις πριν λίγες μέρες στις ομαδικές προπονήσεις της Liverpool.

Εκτός από τον Hendo, στην αποστολή θα συμπεριληφθούν και οι επίσης τραυματίες, Harry Maguire και Kalvin Phillips των Manchester United και Leeds United αντίστοιχα.

Η εθνική Αγγλίας θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας πριν το EURO την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Αυστρία στις 2 Ιουνίου και κόντρα στη Ρουμανία στις 6 Ιουνίου στο Middlesbrough.

Οι δύο παίκτες της Liverpool έχουν ορισμένες πιθανότητες να βρεθούν στην τελική προεπιλογή για το EURO, ειδικά μετά την αύξηση της από 23 σε 26 παίκτες, όμως μόνο σίγουρη δεν είναι η θέση τους στο αρχικό σχήμα του Gareth Southgate για λόγους ετοιμότητας και συστήματος αντίστοιχα.

Στην αρχική προεπιλογή της εθνικής Αγγλίας ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com