Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποιες ομάδες μπορεί να αντιμετωπίσει η Liverpool στο επόμενο Champions League

Ποιες ομάδες μπορεί να αντιμετωπίσει η Liverpool στο επόμενο Champions League

Την παρουσία της στο επόμενο Uefa Champions League εξασφάλισε η Liverpool, μετά την Κυριακάτικη νίκη της επί της Crystal Palace με σκορ 2-0 και πλέον μπορούμε να έχουμε μια πρώτη εικόνα της επόμενης διοργάνωσης.

Οι Reds είναι μια από τις 25 ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης περιόδου και θα βρίσκονται στο pot 2, μαζί με τις Real Madrid, Barcelona, Juventus, PSG και Sevilla, ενώ στο ίδιο pot θα ενταχθούν και οι Chelsea και Manchester United, αν δεν κερδίσουν το Champions League και το Europa League αντίστοιχα.

Τα pot μέχρι στιγμής:

Pot 1

Atletico Madrid
Manchester City
Bayern Munich
Inter Milan
Lille
Sporting CP

Pot 2

Real Madrid
Barcelona
Juventus
PSG
Liverpool
Sevilla

Pot 3

Ajax
RB Leipzig
Atalanta
Dortmund
Porto

Pot 4

AC Milan
Wolfsburg

Άλλες ομάδες που έχουν προκριθεί: Chelsea, Manchester United, Zenit St Petersburg, Bestikas, Dynamo Kyiv, Club Brugge

Οι παραπάνω ομάδες έχουν ναι μεν εξασφαλίσει την παρουσία τους στη διοργάνωση, όμως ακόμη δεν είναι γνωστό σε ποιο pot θα καταλήξουν.

Αν η Chelsea κατακτήσει το Champions League το Σάββατο, τότε στο pot 2 θα ανέβει η Borussia Dortmund, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με την Porto, αν κατακτήσει και η Manchester United το Europa League.

Αν η Manchester City κατακτήσει το Champions League, τότε η Zenit θα καταλάβει την τελευταία θέση του pot 1 και η Chelsea θα οδηγηθεί στο pot 2.

Η Manchester United θα αντιμετωπίσει μεθαύριο την Villarreal για το Uefa Europa League και η Ισπανική ομάδα θα προκριθεί στο επόμενο Champions League μόνο αν πάρει το τρόπαιο. Αν ηττηθεί, θα αγωνιστεί στο νέο Conference League της UEFA.

Οι Besiktas, Dynamo Kiev και Club Brugge θα βρεθούν είτε στο pot 3, είτε στο pot 4, ενώ στα προκριματικά συμμετέχουν οι Salzburg, Slavia Prague, Rangers, Shakhtar Donetsk, Monaco, Benfica, Genk, Spartak Moscow, Ολυμπιακός, Young Boys, Red Star, Celtic, PSV Eindhoven, Rapid Wien και Galatasaray.

Η κλήρωση της φάσης των ομίλων θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου.

Ξανά στα αστέρια οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com