Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την τρίτη θέση, ο Gini φεύγει»

Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την τρίτη θέση, ο Gini φεύγει»

Για όλα μίλησε ο Jürgen Klopp μετά την σημερινή νίκη κόντρα στην Crystal Palace για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, η οποία έδωσε την πρόκριση στην ομάδα για το επόμενο Uefa Champions League.

Ο Γερμανός για τη νίκη και την επιστροφή του κόσμου είχε να πει:

“ Υπέροχο, καλύτερο από ότι θα μπορούσα να ονειρευτώ, θέλαμε αυτό το συναίσθημα, αυτό το παιχνίδι, αυτήν την ατμόσφαιρα. Η ολοκλήρωση της σεζόν στην τρίτη θέση είναι απίστευτη, δεν μπορώ να το πιστέψω, τα εύσημα πάνε στα παιδιά. Δεν μπορώ να πιστέψω πως τα έκαναν όλα αυτά τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν απίστευτο. ”

“ Οι Rhys Williams και Nat Phillips έκαναν και οι δύο ράμματα αλλά συνέχισαν. Μάλιστα, ο Rhys έπαιξε παρότι δεν είχε προπονηθεί τις τελευταίες τρεις μέρες. ”

Για την αποχώρηση του Gini Wijnaldum:

“ Ο Gini Wijnaldum φεύγει και όλοι τον αγαπάμε πάρα πολύ. Θα μας λείψει πολύ, όμως στο ποδόσφαιρο είναι φυσιολογικό να φεύγουν οι παίκτες. Θα μου λείψει όμως πάρα πολύ. ”

“ Ένας υπέροχος παίκτης. Από την πρώτη στιγμή που έκανε κλικ. Είναι ένας πολύ έξυπνος, ανοιχτός άνθρωπος. Είναι συναισθηματικό για μένα, χάνω έναν φίλο. αλλά είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Θα βρει ένα εξαιρετικό μέρος και έναν σύλλογο που ενδιαφέρεται για εκείνον. ”

“ Κανείς δεν μπορεί να μας τις στιγμές που μας χάρισε. Θα τις κρατήσουμε για πάντα μαζί μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Έχει παίξει στο 90% των αγώνων. Ήταν δεκάρι στη Newcastle. Ήρθε εδώ και άρχισε να ελέγχει το κέντρο. Έχει σκοράρει πολλά μεγάλα γκολ σε πολλά μεγάλα παιχνίδια. ”

Για την σημερινή νίκη:

“ Είχε τρελό αέρα και αυτό δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Βρήκαμε όμως τον τρόπο και σκοράραμε ένα εξαιρετικό γκολ. ”

“ Έπειτα παίρνεις περισσότερα ρίσκα ή ελέγχεις τον αγώνα; Το δεύτερο γκολ ήταν πολύ χρήσιμο. ”

“ Δεν ήξερα τι γινόταν στα άλλα παιχνίδια. ”

Για την κατάληψη της τρίτης θέσης και την πρόκριση στο Champions League:

“ Είμαι τόσο περήφανος για τα έκαναν τα παιδιά στα τελευταία 10 ή 15 παιχνίδια και την αντίδραση της ομάδας σε δύσκολες στιγμές. Οκτώ νίκες στα 10 τελευταία και δύο ισοπαλίες, είναι εντυπωσιακό. Η ενέργεια κάνει όλη τη διαφορά και πήραμε πολλή ενέργεια από τον κόσμο μας. ”

“ Δεν ήταν η χρονιά που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος με την τρίτη θέση. ”

“ Κερδίσαμε 3-0 στην έδρα της Burnley και ο Rhys Williams υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό, για τον οποίον δεν γνωρίζαμε. ”

“ Αν κάποιος μου έλεγε πριν από μερικές εβδομάδες πως θα τερματίζαμε μέσα στην τετράδα… φαινόταν πως δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. ”

“ Έπρεπε να παλέψουμε και τα παιδιά το έκαναν. Έπαιξαν με έναν εξαιρετικό τρόπο, κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν πολύ όμορφο που ήμουν μέλος αυτής της προσπάθειας. Είναι το καλύτερο μάθημα στη ζωή. ”

“ Τουλάχιστον δεν θα πραγματοποιηθεί το Champions League χωρίς εμάς! Ανυπομονώ. ”

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Manchester City:

“ Η Manchester City κέρδισε δικαίως το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια τους, αλλά το ότι δεν μπορούμε να είμαστε οι πρωταθλητές, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχους. ”

Για την επιστροφή του κόσμου:

“ Δεν μπορώ να το συνοψίσω. Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μπροστά από 10.000 – είναι υπέροχο. Μια πολύ καλή δουλειά από τους οπαδούς, νιώσαμε σαν να ήταν sold out! Τόσο ωραία ήταν αυτή η εμπειρία. Είμαστε καλύτερα όταν οι άνθρωποι είναι εδώ, μας υποστηρίζουν, μας ενισχύουν και μας βοηθούν. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Το ότι τα καταφέραμε χωρίς τους οπαδούς μας, κάνει το επίτευγμα μας ακόμη μεγαλύτερο. Δεν μπορώ όμως να περιμένω για την ολική επιστροφή τους! ”

Για τις δύσκολες φετινές στιγμές που βίωσε η ομάδα:

“ Στις δύσκολες στιγμές παίρνεις τα μεγαλύτερα μαθήματα. Στις δύσκολες στιγμές παραμένουμε ενωμένοι και δεν μαλώνουμε. ”

“ Έπρεπε να βελτιωθούμε. Αυτό όμως στο ποδόσφαιρο είναι συνδεδεμένο με τον τομέα της ψυχολογίας και με εμείς δεν είχαμε την ευκαιρία να την βρούμε. Έπρεπε να λύσουμε άμεσα τα προβλήματα μας. ”

Τρίτη και στο Champions League η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com