Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Crystal Palace (preview)

Liverpool – Crystal Palace (preview)

Τελευταία αγωνιστική της Premier League και η Liverpool με 10.00 κόσμο στο πλευρό της υποδέχεται στο Anfield την Crystal Palace στις 18:00 ώρα Ελλάδος το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Reds πέρασαν και από την έδρα της Burnley την περασμένη Πέμπτη και πλέον χρειάζονται μια ακόμη νίκη, για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους για το επόμενο Uefa Champions League, εκτός και αν η Leicester επικρατήσει της Tottenham με ένα πολύ μεγάλο σκορ.

Η ομάδα του Jürgen Klopp αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Premier League με 66 βαθμούς και μπορεί να τερματίσει ακόμη και τρίτη, αν εκείνη κερδίσει τους Eagles η Chelsea δεν περάσει από το Villa Park.

Νέα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για την Liverpool, αλλά ούτε και νέες επιστροφές, αφού οι Diogo Jota και Ozan Kabak έχουν κάνει μια και καμία προπόνηση αντίστοιχα, ενώ δύσκολα θα πάρει το ρίσκο ο Γερμανός τεχνικός, χρησιμοποιώντας τον Jordan Henderson, μετά από απουσία 3 μηνών.

Η ενδεκάδα των Reds αναμένεται να είναι η ίδια με εκείνη του Turf Moor, με τον Gini Wijnaldum να παίρνει ξανά φανέλα βασικού και να πραγματοποιεί κατά πάσα πιθανότητα την τελευταία του εμφάνιση με τα Κόκκινα της Liverpool.

Μεγάλη σημασία έχει ο αγώνας και για την Crystal Palace, αλλά όχι από βαθμολογικής πλευράς, καθώς θα είναι ο τελευταίος του Roy Hodgson στην Premier League.

Ο έμπειρος προπονητής αποσύρεται, όπως όλα δείχνουν από την προπονητική και αναμένεται να αποθεωθεί από τον κόσμο του Anfield, παρά το κακό του πέρασμα από την Liverpool

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Eagles προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την Arsenal και βρίσκονται στην 13η θέση.

Αμφίβολος είναι ο φορμαρισμένος, Christian Benteke, ενώ δεν θα αγωνιστεί ο Eze, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στον αχίλλειο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andre Marriner.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν περάσει με το εμφατικό 0-7 από το Selhust Park.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Επτά σερί νίκες έχουν οι Reds κόντρα στην Crystal Palace.
  • Η ομάδα του Klopp έχει σκοράρει 17 γκολ στις 4 τελευταίες συναντήσεις της με την Crystal Palace.
  • Οι τρεις από τις πέντε νίκες των Eagles επί της Liverpool έχουν έρθει στο Anfield.
  • Η Liverpool θέλει να κλείσει τη σεζόν με πέμπτη διαδοχική νίκη.
  • Ο Sadio Mane έχει σκοράρει σε 7 συνεχόμενα παιχνίδια εναντίον της Crystal Palace.
  • Η Crystal Palace έχει δεχθεί 64 γκολ τη φετινή σεζόν.
  • Ο Mo Salah έχει βρει δίχτυα σε 99 αγώνες για την Liverpool σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Θα είναι ο τελευταίος αγώνας του Roy Hodgson στην Premier League.
Με μοναδικό στόχο τους 3 βαθμούς η Liverpool υποδέχεται τους Eagles στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com