Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 22/5/1984 Φιλική νίκη επί Israel εν όψει Τελικού (vid)

Σαν σήμερα: 22/5/1984 Φιλική νίκη επί Israel εν όψει Τελικού (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley θα κερδίσουν σε φιλικό παιχνίδι την Εθνική ομάδα του Israel στο Bloomfield Stadium του Tel Avid, στο πλαίσιο προετοιμασίας τους για τον Τελικό με την Roma.

Οι Κόκκινοι είχαν τελειώσει τις υποχρεώσεις τους στο Αγγλικό πρωτάθλημα στις 15/5/1984 και ο Bob Paisley θέλοντας να μην μείνουν εκτός δράσης οι παίκτες του ως τον Τελικό στις 30/5/1984, ρύθμισε φιλική αναμέτρηση με την Εθνική ομάδα του Israel με την βοήθεια του πρώην παίκτη των Reds Avi Cohen.

Για το παιχνίδι δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες, όμως είναι καταγεγραμμένοι οι σκόρερ Michael Robinson (15′), Ronnie Whelan (53′), Graeme Souness (62′), με τον Ronnie Whelan να σημειώνει το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς να έχει καταγραφεί το ακριβές λεπτό. Για την Εθνική ομάδα του Israel μείωσε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Rifat Turk.

Για την ιστορία του παιχνιδιού οι Reds αγωνίσθηκαν με τους Grobbelaar (Bolder), Neal, Kennedy, Lawrenson, Gillespie, Lee, Johnston, Souness, Whelan, Dalglish, Robinson, με τον Nicol να περνάει αλλαγή στο παιχνίδι. Στο φιλικό δεν πήρε μέρος ο Ian Rush λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της Ουαλίας.

Το παιχνίδι συγκέντρωσε τα βλέμματα του κοινού στο Tel Aviv, με τα 16.000 εισιτήρια που διατέθηκαν να αποδεικνύονται ελάχιστα!!!

Στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 22/5/1984 Φιλική νίκη επί Israel εν όψει Τελικού
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com