Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τη φετινή σεζόν

Ο Klopp για τη φετινή σεζόν

Ο Jürgen Klopp στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου του ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Crystal Palace, θέλησε να κάνει τον απολογισμό της φετινής σεζόν των Reds, στεκόμενος φυσικά στους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο Γερμανός τεχνικός μάλιστα ανέφερε πως ούτε η Manchester City, ούτε η Manchester United θα μπορούσαν να κατακτήσουν τον τίτλο με τους φετινούς τραυματισμούς που είχαν οι Reds.

Ο Klopp για τη φετινή σεζόν είχε να πει:

“ Με τους τραυματισμούς που είχαμε αυτή τη σεζόν δεν θα μπορούσαμε να γίνουμε πρωταθλητές. Δεν υπήρχε πιθανότητα, δεν είχαμε καμία ευκαιρία. ”

“ Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είσαι, αν βγάλεις από την Manchester City τα τρία βασικά της στόπερ, δεν είχε ελπίδα για τον τίτλο. Το ίδιο ισχύει και για την Manchester United, δεν θα είχε ελπίδα. Τα τρία μας στόπερ έχασαν σχεδόν όλη τη σεζόν. ”

“ Αλλά μετά κάνεις την αντεπίθεση σου, αποδέχεσαι τις δυσκολίες και κάνεις την καλύτερη δυνατή αντεπίθεση σου. Εάν κερδίσουμε την Κυριακή και προκριθούμε στο Champions League, τότε κάναμε το καλύτερο που μπορούμε – αυτό είναι. ”

“ Όταν χάσαμε όλα μας τα στόπερ, σπάσαμε τα πόδια μας. Τότε έπρεπε να μετατρέψουμε τους μέσους μας σε κεντρικούς αμυντικούς. Αυτό έσπασε την σπονδυλική μας στήλη. ” Είπε ο Klopp.

“ Ένα παιχνίδι αυτής της αρνητικής περιόδου, ήταν εκείνο στην έδρα της Leicester. Ποτέ δεν έχω ξανά χάσει με τέτοιο τρόπο ένα παιχνίδι, ήταν περίεργο. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά χάσαμε. Είχαμε τέτοια παιχνίδια και έτσι γνωρίζαμε πως δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα. ”

“ Μια ομάδα ποδοσφαίρου είναι σαν μια ορχήστρα – πολλοί άνθρωποι δουλεύουν μαζί και αν χάσεις ένα κομμάτι, μπορείς να το κάνεις, αλλά αν χάσεις ένα άλλο κομμάτι γίνεται πολύ δύσκολο – ειδικά σε αυτό το πρωτάθλημα όπου όλοι παίζουν σε απίστευτα υψηλό, επίπεδο έντασης. ”

“ Δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα παίξουμε στο Europa League, αλλά τώρα έχουμε εξασφαλίσει το Europa League. Δεν ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε, αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα. Σου δίνει πολλά καλά παιχνίδια. ”

“ Ρωτήστε την Manchester United, θα πει ναι, καθώς έχει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό της διοργάνωσης. Εμείς έχουμε κάνει ήδη αυτή τη δουλειά, αλλά όχι και αυτή που θέλουμε (ακόμα). ”

Άλλη μια νίκη χρειάζονται οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com