Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Φορμαριστήκαμε την κατάλληλη στιγμή»

Robertson: «Φορμαριστήκαμε την κατάλληλη στιγμή»

Ο Andrew Robertson στη συνέχεια των δηλώσεων του ανέφερε πως η ομάδα να φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή, καταφέρνοντας να βρεθεί ξανά μέσα στην πρώτη τετράδα, κρατώντας στα δικά της χέρια ένα εισιτήριο για το επόμενο Uefa Champions League.

Ο Robbo για την αγωνιστική άνοδο των Reds είχε να πει:

“ Τώρα ήταν μια καλή στιγμή για να φορμαριστούμε. Φορμαριστήκαμε την κατάλληλη στιγμή, όταν το είχαμε περισσότερο ανάγκη. ”

“ Πέντε ή έξι εβδομάδες η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική και πιθανότατα όλοι μας είχαν ξεγράψει. Εμείς όμως πιστεύαμε πως μπορούσαμε να κάνουμε ένα σερί και να ασκήσουμε πίεση στις ομάδες που βρίσκονταν από πάνω μας. ”

“ Αυτό συνέβη και τώρα όλα θα κριθούν την τελευταία μέρα. Ρεαλιστικά, αυτό ήταν το καλύτερο σενάριο για εμάς. Είναι μια κούρσα για τρεις. Εμείς, η Chelsea και η Leicester. Εμείς δώσαμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας, που ήταν και το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε. ” Είπε ο Robertson.

“ Πρέπει όμως να είμαστε στα καλύτερα μας, για να κερδίσουμε την Crystal Palace. Δεν είναι ποτέ ένας εύκολος αντίπαλος και θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο, αφού θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Roy Hodgson. ”

“ Είμαι σίγουρος πως αν κρατήσουμε την ίδια στάση και την περάσουμε στον αγώνα, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. ”

Άλλη μια νίκη χρειάζεται η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com