Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Oxlade-Chamberlain για το γκολ του και το διπλό στο Turf Moor

Ο Oxlade-Chamberlain για το γκολ του και το διπλό στο Turf Moor

Ο μέσος της Liverpool, Alex Oxlade-Chamberlain σημείωσε το πρώτο του φετινό γκολ στην χθεσινοβραδινή εκτός έδρας επικράτηση με 0-3 επί της Burnley και μετά τη λήξη του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στο BEiN Sports.

Ο Ox για τη νίκη επί της Burnley είχε να πει:

“ Γνωρίζουμε πως πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζουμε την Burnley. Θα έλεγα πως είναι η ομάδα που νιώθει πιο άνετα από όλες τις άλλες, όταν αμύνεται μαζικά. Ποτέ δεν πανικοβάλλεται. Είναι καταπληκτικοί σε αυτό και πάντα βρίσκουν τον τρόπο να το κάνουν. ”

“ Ποτέ δεν είναι εύκολο. Νομίζω πως σήμερα δυσκολευτήκαμε σε κάποια σημεία του αγώνα, καθώς γνωρίζαμε πως εμείς θα έχουμε όλη την πίεση. ”

“ Έπρεπε να αμυνθούμε στο καλύτερο μας επίπεδο. Τα δύο παιδιά, Nat και Rhys έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και απόψε. ”

Για το 0-3 που συνέβαλε στην αύξηση της διαφοράς τερμάτων:

“ Γνωρίζαμε πως θα κριθεί στην διαφορά τερμάτων, γιατί οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Το πρώτο πράγμα που θέλαμε να κάνουμε σήμερα ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν όμως καλό που σκοράραμε τρία γκολ, γιατί μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμα. ”

Για το γκολ του:

“ Πάντα είναι όμορφο να σκοράρεις. Μου τόνωσε την διάθεση. ”

“ Οι ευκαιρίες δεν μου έχουν κάτσει καλά φέτος, όμως αυτό δεν είναι σημαντικό για εμένα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. ”

“ Εγώ κρατάω χαμηλά το κεφάλι μου στην προπόνηση και δουλεύω σκληρά, για να είμαι έτοιμος όποτε μου δοθεί η ευκαιρία. Ήταν ο κατάλληλος τρόπος, για να ολοκληρωθεί η νίκη. ”

Επέστρεψε στα γκολ ο Alex Oxlade-Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com