Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Καταπληκτική κεφαλιά ο Alisson, εστιάζουμε όμως σε εμάς»

Rodgers: «Καταπληκτική κεφαλιά ο Alisson, εστιάζουμε όμως σε εμάς»

O Rodgers στην ήττα της ομάδας του στο Anfield τον Νοέμβριο.

Όπως και ο Thomas Tuchel, έτσι και ο Brendan Rodgers ρωτήθηκε για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του σαββατοκύριακου στην PL, Alisson Becker.

Οι ομάδες των δύο προπονητών, Chelsea και Leicester City, αναμετρώνται απόψε στο Stamford Bridge, σε ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας οπωσδήποτε και για τους δύο, ίσως και για τη Liverpool.

Ο Brendan λοιπόν, στη συνέντευξη τύπου του για το παιχνίδι των δύο ομάδων, «παραδέχτηκε» μεν τον Alisson για την άψογη κεφαλιά του, ωστόσο επιχείρησε να στείλει το μήνυμα ότι οι παίκτες του δεν επηρεάστηκαν από αυτή τη δυνητικά αρνητική εξέλιξη γι’ αυτούς.

Ας δούμε τι είχε να πει ο πρώην προπονητής της Liverpool, στην ερώτηση για τον αν θεωρεί ότι η κεφαλιά του Ali και η νίκη πού έδωσε στην ομάδα μας έχει προεκτάσεις (αν επηρεάζει αρνητικά) την ομάδα του και τους μπλε του Λονδίνου:

«Δεν υπάρχουν προεκτάσεις για μας. Πρέπει να ελέγξουμε τι κάνουμε εμείς, και το έχουμε στα χέρια μας (σ.σ. εννοεί ότι κρατάνε την τύχη τους στα χέρια τους)

«Μπορείς να ελέγξεις μόνο αυτά πού κάνεις. Προφανώς ήταν μία καταπληκτική κεφαλιά από τον Alisson, το να πετύχει το γκολ και να έχει αυτή τη διαίσθηση να ανέβει (στην περιοχή της West Brom) και να πάρει την κεφαλιά.»

«Εστιάζουμε όμως στους εαυτούς μας. Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στο Champions League, και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.»

O νικητής του FA Cup 2021, Brendan Rodgers.
O νικητής του FA Cup 2021, Brendan Rodgers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com