Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tuchel: «Φανταστική η κεφαλιά του Alisson, όμως κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Tuchel: «Φανταστική η κεφαλιά του Alisson, όμως κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Για τη νίκη της Liverpool επί της West Brom στο Hatworns και τον τρόπο που ήρθε εκείνη μίλησε ο προπονητής της Chelsea, Thomas Tuchel, τονίζοντας παράλληλα πως οι Μπλε του Λονδίνου εξακολουθούν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, όσο αφορά την είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Ο Γερμανός για το γκολ του Alisson και το πέρασμα των Reds από το Hatworns είχε να πει:

“ Ήταν μια φανταστική κεφαλιά – την είδα σήμερα, κάνει τα πράγματα αρκετά ενδιαφέροντα και σφιχτά. Αλλά ακόμα η τύχη, είναι στα χέρια μας. Αφήσαμε την πόρτα ανοιχτή και η Liverpool έβαλε το ένα της πόδι στην πόρτα. ”

“ Είναι μια ισχυρή ομάδα ούτως ή άλλως, κάναμε μια τεράστια προσπάθεια για να τους ξεπεράσουμε νωρίτερα στη σεζόν. Γύρισα σπίτι το απόγευμα, άνοιξα την τηλεόραση και είδα 1-1 [κόντρα στη West Brom]. Σκέφτηκα: «Ω, αυτό δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα. ”

“ Ήμουν λίγο προληπτικός και δεν παρακολούθησα τον αγώνα. Τσέκαρα στο κινητό μου στο 95ο λεπτό και το σκορ ήταν ακόμα στο 1-1. Τσέκαρα ξανά ένα λεπτό αργότερα και συνειδητοποίησα πως οι δεισιδαιμονίες δεν λειτουργούν πάντα ή ίσως πήρα εγώ την λάθος απόφαση, αν όντως δουλεύουν! ” Δήλωσε ο προπονητής της Chelsea, Thomas Tuchel.

Τεράστια νίκη με γκολ του Alisson Becker πήραν την Κυριακή οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com