Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Achterberg: «Εγώ είπα στον Alisson να ανέβει!»

Achterberg: «Εγώ είπα στον Alisson να ανέβει!»

Την δική του συμβολή στη μεγάλη χθεσινή νίκη της Liverpool στο Hatworns επί της West Brom είχε ο προπονητής τερματοφυλάκων των Reds, John Achterberg, καθώς όπως αποκάλυψε, εκείνος ήταν που έδωσε την εντολή στον Alisson Becker να ανέβει στην αντίπαλη περιοχή στο 95ο λεπτό!

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των Reds δήλωσε σήμερα από το AXA Training Centre:

“ Η αντίδραση μου, ήταν όπως και όλων των άλλων. Χοροπηδούσα πάνω κάτω σαν τρελός! Σκοράραμε το νικητήριο γκολ στο τελευταίο λεπτό, έτσι είναι! ”

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον, αλλά και για την ομάδα. Συνεχίσαμε να παλεύουμε, να δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις τελειώναμε. Ο αντίπαλος το έκανε δύσκολο για εμάς, οπότε έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Στο 94ο λεπτό, δεν έχεις κάτι να χάσεις…”

“ Κοίταξα το ρολόι μου, ήμασταν στο 94′ και σκέφτηκα πως θα ήταν η τελευταία φάση του αγώνα και έπρεπε να κερδίσουμε, οπότε του φώναξα: «Ανέβα στην περιοχή!» Δεν είδα τον Ali να κοιτάζει τον πάγκο, για να του πούμε αν πρέπει να ανέβει, οπότε του φώναξα! Σκέφτηκα πως δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε και πως έπρεπε να βάλουμε όσους παίκτες έχουμε στην περιοχή. ”

“ Η τεχνική… είναι απλά εκ του φυσικού σε οτιδήποτε και αν κάνει, είτε παίζει, είτε κάνει κεφαλιές. Ήταν ένα εξαιρετικό τελείωμα. ” Είπε ο Achterberg.

Ο Alisson Becker χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com