Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για Phillips και Williams»

Klopp: «Η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για Phillips και Williams»

Δύο από τους παίκτες που όποτε τους ζητήθηκε φέτος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσέφεραν είναι οι Nat Phillips και Rhys Williams, για τους οποίους η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα, σύμφωνα με τον Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός μίλησε για τους δύο στόπερ που θα ξεκινήσουν και σήμερα στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας:

“ Πρώτα από όλα, τα παιδιά έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. ”

“ Ο Ozan ήρθε και έπαιξε έναν σούπερ σημαντικό ρόλο για εμάς, δυστυχώς τώρα είναι τραυματίας. Ο Nat έχει σημαντικό ρόλο εδώ και εβδομάδες και ο Rhys είχε κυρίως στο Champions League, επειδή ο Nat δεν ήταν στη λίστα και έπρεπε να βρούμε μια λύση. ”

“ Τώρα παίζουν μαζί και τα πήγαν πολύ καλά (κόντρα στη United). Λάτρεψα την προσπάθεια τους και τα πήγαν πολύ καλά. Φέτος δημιουργήσαμε δύο κανονικές καριέρες, κάτι που είναι πολύ καλό. ”

“ Θα κάνουν και οι δύο μια κανονική καριέρα. Κάτι, το οποίο δεν είναι δεδομένο, όταν βρίσκεσαι σε κάποια Ακαδημία. Τώρα όμως έδειξαν πόσο καλοί είναι. Όλα θα πάνε μια χαρά για εκείνους. ”

“ Η νέα μας σεζόν θα ξεκινήσει το καλοκαίρι με την έναρξη της προετοιμασίας και όπως έχω πει ξανά, δεν είναι σίγουρο ότι τα τρία παιδιά (van Dijk, Gomez και Matip) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία μας εμάς. ”

“ Οπότε αυτά τα παιδιά θα είναι εδώ, χρειαζόμαστε έναν αριθμό κεντρικών αμυντικών. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε όλα τα πράγματα και έπειτα βήμα προς βήμα, να έχουμε τα άλλα παιδιά πίσω. ”

“ Η επιλογή όμως της ενδεκάδας βασίζεται πάνω στην απόδοση στις προπονήσεις, στα φιλικά προετοιμασίας και στους κανονικούς αγώνες, οπότε η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν είμαι τυφλός, ώστε να μην δω μια καλή εμφάνιση. Αυτό σημαίνει πως η πόρτα θα είναι ανοιχτή. ”

“ Είναι ωραίο να βλέπεις αυτά τα παιδιά να συνεισφέρουν, τα επίπεδα συγκέντρωσης τους είναι απίστευτα. Τα όσα έχουν κόντρα στην United ήταν τρελά και καθόλου εύκολα να γίνουν κόντρα στην επιθετική τετράδα της United. ”

Jürgen Klopp και Rhys Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com