Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Παίζω και σκοράρω για μια ομάδα που αγαπώ»

Salah: «Παίζω και σκοράρω για μια ομάδα που αγαπώ»

Ο Mo Salah πανηγυρίζει το γκολ του στο Old Trafford.

Ο Mohamed Salah μιλώντας μετά το διπλό των Reds στο Old Trafford αναφέρθηκε στις 200 συμμετοχές που συμπλήρωσε με την Κόκκινη φανέλα, τις οποίες γιόρτασε με γκολ και στην απόφαση των Red Devils να ξεκουράσουν τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους στον αγώνα με την Leicester.

Ο Αιγύπτιος ρωτήθηκε αν τον εξέπληξε η ένταση που έβγαλαν οι παίκτες της United:

“ Δεν έμεινα έκπληκτος από την ένταση των παικτών της United. Ξεκουράσαν τους περισσότερους παίκτες τους στο τελευταίο παιχνίδι, για να είναι έτοιμοι για αυτό και να μας αφήσουν εκτός τετράδας. Αυτό όμως μας έδωσε έξτρα κίνητρο. ”

Για το γκολ του:

“ Ελπίζω αυτό το γκολ να σημάνει την αρχή ενός σερί με γκολ εναντίον της United. Ήμουν άτυχος (στο παρελθόν), όμως το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε τώρα. ”

Αν φοβόταν μήπως αναβληθεί ο αγώνας:

“ Δεν ξέρω αν υπήρχε κίνδυνος να αναβληθεί ο αγώνας. Εγώ ήμουν προετοιμασμένος να αγωνιστώ και αν αναβαλλόταν, θα ήλπιζα να μας δοθούν οι τρεις βαθμοί. ” Είπε ο Salah στο BEiN Sports.

Για την συμπλήρωση 200 συμμετοχών:

“ Είμαι πολύ περήφανος. Παίζω και σκοράρω για μια ομάδα που αγαπώ. Έχω πολύ καλά νούμερα στα 200 μου παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος για αυτό και έχω δουλέψει, για να το πετύχω. ”

Για τη συνέχεια:

“ Όλα είναι στα δικά μας χέρια. Πρέπει να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια μας, χωρίς να περιμένουμε χάρες από κάποιον άλλον. ”

Bobby Firmino και Mo Salah πανηγυρίζουν στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com