Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για West Brom, Mane και Salah

Ο Klopp για West Brom, Mane και Salah

Λίγες ώρες μετά το μεγάλο διπλό στο Old Trafford, ο Jürgen Klopp παραχώρησε την συνέντευξη τύπου του ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με την West Brom στο Hatworns για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός για το περιστατικό με τον Mane μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα είπε:

“ Δεν μπορώ να βγάλω ένα μεγάλο θέμα μέσα από αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι ένα συναισθηματικό άθλημα και δεν σου επιτρέπει πάντα να ελέγξεις τα συναισθήματα σου. Δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για αυτό, όμως θα το κάνουμε και όλα θα είναι μια χαρά. ”

“ Αν κάποιος μου δείχνει πως με σέβεται πέντε εκατομμύρια φορές και μια φορά δεν μου το δείξει, είναι ποιο σημαντικό; Ελπίζω το αφεντικό σας να μην ξεχάσει όλες τις υπόλοιπες φορές, αν δεν του δείξετε πως τον σέβεστε μια φορά. ”

“ Μπορώ ήδη να φανταστώ τα πρωτοσέλιδα, όμως δεν έχουν καμία σχέση. Είμαι απόλυτα χαλαρός. Είμαι απολύτως φυσιολογικός τύπος. Θα το συζητήσουμε και όλα θα πάνε καλά. ”

Για τους τραυματισμούς:

“ Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω για τους τραυματισμούς, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο τεράστιο πρόβλημα. ”

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια:

“ Αυτά τα τρία υπόλοιπα παιχνίδια μπορούν να μας δώσουν ένα εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα, αλλά η σεζόν μας δεν θα καθοριστεί από αυτά τα τρία παιχνίδια. Η σεζόν ήταν γεμάτη από διαφορετικά προβλήματα. Πρέπει να ανακάμψουμε και να επικεντρωθούμε πλήρως στην West Brom. ”

“ Θα είναι πραγματικά πολύ καλό να καταφέρουμε να βγούμε στο Champions League. ”

Για την West Brom:

“ Τα τρία μας τελευταία παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Η δουλειά που έχει κάνει ο Sam στην West Brom είναι εξαιρετική. Έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και τώρα αγωνίζονται δίχως πίεση. ”

“ Αυτό σου δίνει ένα καλό συναίσθημα και σου επιτρέπει να παίξεις το ποδόσφαιρο σου. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. ”

“ Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

Για τις φετινές προκλήσεις:

“ Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ήμουν σε κυνηγητικό ρόλο! Έχω συνηθίσει. Είναι μια φυσιολογική κατάσταση και μια καλή κατάσταση. Όλα τα καλά και συναρπαστικά, χθες το βράδυ ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. ”

Για τις ελπίδες κατάληψης της τέταρτης θέσης:

“ Χθες βράδυ ο αγώνας μας έδωσε ένα καλό συναίσθημα. Θα πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κάνουμε τις κατάλληλες νίκες. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Θα πρέπει να αμυνόμαστε καλά και να σκοράρουμε γκολ, με την μόνη διαφορά πλέον να είναι, πως μας αρκεί να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια. ”

“ Η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε αγώνες και τώρα αυτό είναι πιο σημαντικό από ποτέ. ”

Για τον Mo Salah:

“ Είναι μια μηχανή των γκολ. Ήταν από την αρχή μια εξαιρετική μεταγραφή, η οποία όμως μπόρεσε να εξελιχθεί με έναν εξαιρετικό τρόπο, μέσω της προπόνησης και της προετοιμασίας ενόψει των αγώνων που ακολουθεί. ”

“ Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. ”

Για τις αλλαγές στις ώρες των αγώνων που θα εφαρμοστούν από τη νέα σεζόν:

“ Είμαι σίγουρος πως η δική μου φωνή δεν είχε καμία σχέση με την απόφαση αυτή. Αλλά είναι το σωστό. Δεν μπορείς να λάβετε τη σωστή απόφαση για όλους, αλλά είναι το σωστό. Το να παίζεις Τετάρτη και έπειτα Σάββατο στις 12:30 είναι μια απίστευτη πρόκληση. ”

“ Ήταν μια απόλυτα σπουδαία απόφαση. ”

Ο Mane είχε σκοράρει στον πρώτο γύρο κόντρα στην West Brom.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com