Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Όλα είναι μια χαρά με τον Mane»

Klopp: «Όλα είναι μια χαρά με τον Mane»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στο Sky Sports μετά την πρώτη του νίκη στο Old Trafford, αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Sadio Mane, μετά το τέλος του αγώνα, όταν ο Σενεγαλέζος αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Γερμανό και επέλεξε να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια, όντας φανερά εκνευρισμένος.

Σύμφωνα με τον 53χρονο τεχνικό, ο διεθνής επιθετικός αντέδρασε με τον συγκεκριμένο τρόπο, διότι δεν ήξερε για ποιον λόγο δεν ξεκίνησε εκείνος βασικός, αλλά ο Diogo Jota.

Ο προπονητής των Reds δικαιώθηκε με την απόφαση του, αφού ο Πορτογάλος βρήκε δίχτυα για την ισοφάριση των Reds και άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο για τον θρίαμβο της ομάδας, με τον Mane να παίρνει την θέση του Jota στο δεύτερο μέρος.

Ο Klopp όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση του Mane, έδωσε την εξής απάντηση:

“ Ο Sadio ήταν λίγο εκνευρισμένος, αλλά αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πήρα χθες αργά στην προπόνηση μια απόφαση, να ξεκινήσω με τον Diogo αντί του Sadio. ”

“ Τα παιδιά είναι συνηθισμένα σε αυτό, όμως εγώ συνηθίζω να εξηγώ τις αποφάσεις μου. Αυτή τη φορά δεν είχα τον χρόνο να το κάνω. Είναι όλα καλά, είναι όλα μια χαρά. ” Ανέφερε ο Jürgen Klopp.

Ο Diogo Jota προτιμήθηκε και βρήκε δίχτυα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com