Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phillips: «Ήταν μία μεγάλη νύχτα για την ομάδα μας!» (vid)

Phillips: «Ήταν μία μεγάλη νύχτα για την ομάδα μας!» (vid)

Ο Nat Phillips ήταν ένας από τους παίκτες της Liverpool πού παραχώρησαν δηλώσεις μετά το διπλό στο Old Trafford, και συγκεκριμένα στο Sky Sports.

Ο αμυντικός της ομάδας μας, παρά την όποια ευθύνη του στο γκολ του Bruno Fernandes, έκανε άλλη μία δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση, παρά τη μικρή του πείρα στην Premier League.

Ας δούμε όμως τι δήλωσε:

  • Για το παιχνίδι και το τί σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για την ομάδα:

«Ήταν ένα rollercoaster (συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων). Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, και χρειάστηκε πολλή σκληρή δουλειά από εμάς. Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι, όμως έπρεπε να το κάνουμε με αυτόν τον τρόπο για να σιγουρέψουμε το αποτέλεσμα. Είναι άλλο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχουμε άλλα 3 παιχνίδια, όμως ήταν μία μεγάλη νύχτα για μας.»

  • Για το αν ανησύχησε βλέποντας τη United να προηγείται:

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε κάπως αργά, οπότε ξέραμε ότι ασχέτως των όσων συνέβησαν στη αρχή, μπορούσαμε να ανεβάσουμε ταχύτητα. Δεν ένιωθα και τόσο ανήσυχος και νομίζω ότι ούτε τα άλλα παιδιά ήταν, γιατί γνωρίζαμε ότι δεν αποδίδαμε στο επίπεδο πού μπορούσαμε, και ήταν θέμα χρόνου μέχρι να βελτιωθούμε και να παίξουμε όπως έπρεπε.»

  • Για το τι σημαίνει το αποτέλεσμα για τις ελπίδες της Liverpool για το Champions League:

«Μας φέρνει πιο κοντά, είναι τρεις ακόμα βαθμοί. Δεν είναι μυστικό ότι είναι απαραίτητο να κερδίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, και το αποψινό είναι άλλο ένα πού βγήκε από τη λίστα μας. Πρέπει όμως να ανασυνταχθούμε μετά το αποψινό, να ‘ξεσκονιστούμε’ και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Μπορούμε να το απολαύσουμε απόψε, όμως η επικέντρωση πηγαίνει κατευθείαν στο επόμενο παιχνίδι.»

  • Για το τι δίνει η χθεσινή νίκη στην ομάδα για τα τελευταία 3 παιχνίδια:

«Μας δίνει κάτι πάνω στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε και από το οποίο μπορούμε να μάθουμε. Ξεκινήσαμε με υπερβολικά αργό ρυθμό, οπότε μπορούμε να μάθουμε από αυτό, και να ξέρουμε ότι δε μπορούμε να το ξανακάνουμε στα μελλοντικά παιχνίδια. Φυσικά όμως παίρνουμε αυτοπεποίθηση από το ότι καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, και διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι στο τέλος – κάτι πού δυσκολευτήκαμε να κάνουμε σε μερικά από τα προηγούμενα παιχνίδια. Όπως είπα όμως, δε μπορούμε να εστιάσουμε υπερβολικά στο αποψινό, πρέπει να γυρίσουμε το βλέμμα μας στα επόμενα παιχνίδια και να τελειώσουμε τη δουλειά πού έχουμε μπροστά μας.»

O Nat Phillips μιλά στο Sky Sports.
O Nat Phillips μιλά στο Sky Sports.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και σε video τις δηλώσεις του Nat Phillips στο Sky Sports:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com