Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Old Trafford

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Old Trafford

Ο Jürgen Klopp μετά το διπλό της ομάδας του στην έδρα της Manchester United μίλησε για την εμφάνιση των παικτών του, για τις αλλαγές τακτικής που του έγιναν, για τη σημασία της νίκης, για τη μάχη της τετράδας και για την αντίδραση του Sadio Mane, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός για το παιχνίδι και την εμφάνιση των Reds είπε:

“ Υπέροχος αγώνας, ένα καλό παιχνίδι. Ένα έντονο παιχνίδι, όπως θα έπρεπε να είναι  η πρώτη μου νίκη στο Old Trafford και ήρθε σε ένα καλό χρονικό διάστημα θα έλεγα. Την χρειαζόμασταν. Παλέψαμε σκληρά για αυτό και την αξίζαμε. ”

“ Πήραμε τον έλεγχο του αγώνα μετά το πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Κάναμε αυτά που θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο και βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά και οι δύο ομάδες έκαναν ένα καλό παιχνίδι, όμως εμείς ήμασταν καλύτεροι. Τους κερδίσαμε και τους προκάλεσαν περισσότερα προβλήματα. Δεν αντιδράσαμε στα προβλήματα που μας προκάλεσαν από τα άκρα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια μπήκαμε στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Είδα πολλές καλές εμφανίσεις από τα παιδιά απόψε, ο Trent ήταν καλός και βρίσκεται σε μια πραγματικά πολύ κατάσταση. Τα έκανε σχεδόν όλα απόψε. ”

Για την απόδοση των κεντρικών μέσων της ομάδας:

“ Το κέντρο μας τα πήγε εξαιρετικά και οι τρεις αλλαγές που κάναμε μας βοήθησαν πραγματικά. ”

“ Το κέντρο μας συνεργάστηκε ουσιαστικά απόψε. Υπήρξαν πολλά καλά σημάδια. ”

“ Η φετινή είναι μια διαφορετική ομάδα σε μια διαφορετική σεζόν. Σήμερα όμως κάναμε τα σωστά πράγματα. ”

Για το περιστατικό με το λεωφορείο:

“ Μάθαμε πως κάτι συνέβη στο λεωφορείο, αλλά αυτό συνέβη πριν ξεκινήσουμε εμείς. Η διαδρομή μας προς το γήπεδο ήταν μια χαρά, καθώς η αστυνομία έκανε μια εκπληκτική δουλειά. ”

“ Δεν είδαμε να έγινε κάποια φασαρία, απλά το ακούσαμε. Δεν επηρέασε ούτε την προθέρμανση μας. ”

Για τη μάχη της τετράδας:

“ Παραμένουμε στη μάχη, αυτό μπορούσαμε να κάνουμε σήμερα. ”

“ Τώρα έρχεται μια πολύ έντονη περίοδος για εμάς, θα είναι δύσκολο το εκτός έδρας ματς με την West Brom και στη συνέχεια αντιμετωπίζουμε την Burnley εκτός έδρας με κόσμο στο γήπεδο. Τελειώνουμε εναντίον της Palace στο Anfield. Θα ξεκουραστούμε και θα πάμε ξανά. ”

Για τον Mane που αρνήθηκε να του δώσει το χέρι μετά τη λήξη του αγώνα:

“ Πήρα την απόφαση χθες να ξεκινήσω τον Diogo αντί του Sadio, είναι όλα καλά. Είναι όλα μια χαρά.”

“ Πήρα αργά χθες την απόφαση να ξεκινήσω με τον Diogo αντί του Sadio και τα παιδιά έχουν συνηθίσει να τους εξηγήσω τις αποφάσεις μου. Δεν είχα όμως χρόνο να το κάνω. Αυτό είναι όλο. Είναι όλα καλά. ”

Για τη σημασία της νίκης:

“ Μου άρεσε η χρονική στιγμή που ήρθε αυτή η νίκη, ήταν τώρα που την χρειαζόμασταν περισσότερο. Τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο και για αυτό δεν είχαμε κερδίσει τόσο καιρό στο Old Trafford. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί έχουμε βιώσει δύσκολες στιγμές σε άλλα παιχνίδια. ”

Για τον Bobby Firmino:

“ Μας βοηθάει πολύ, όλα όσα κάνει είναι πολύ σημαντικά. Αυτά ακριβώς χρειάζεσαι, για να παραμείνεις στη μάχη. ” Είπε ο Klopp.

Για το γεγονός ότι πλέον οι Reds ορίζουν τη μοίρα τους:

“ Είναι κάτι μεγάλο το να είσαι σε θέση να έχεις στα χέρια σου την πρόκριση στο Champions League. Πριν από δύο ή τρία χρόνια αυτό ήταν όλη μας η ζωή. ”

Τεράστιο διπλό για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com