Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλωσε το Old Trafford και φουλάρει για τετράδα!

Άλωσε το Old Trafford και φουλάρει για τετράδα!

Τεράστια νίκη για την Liverpool! Οι Reds πραγματοποίησαν την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση, πέρασαν με 2-4 από την Old Trafford και πλέον καθορίζουν εκείνοι την μοίρα τους!

Για την ομάδαρα του Jürgen Klopp σκόραραν οι Jota, Firmino και Salah και ξεχώρισε ο τρομερός, Alexander-Arnold!

Α’ Ημίχρονο: Με μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Southampton ξεκίνησαν οι Reds στο Old Trafford, αφού ο Bobby Firmino πήρε φανέλα βασικού αντί του Sadio Mane. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και προειδοποίησαν πρώτα με τον Cavani στο 5′, ο οποίος έλαβε την ασίστ από τον Alisson, όμως αστόχησε. Πήραν όμως το προβάδισμα στο 10ο λεπτό με αυτογκόλ του Phillips, μετά από φαλτσαριστό σουτ του Bruno Fernandes εντός περιοχής. Οι Reds ανέβασαν ρυθμό στο ματς μετά το 20ο λεπτό και έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Jota στο 23′, ενώ στο 28′ είχαν την δεύτερη τους ευκαιρία με τον Rhys Williams και στη συνέχεια κέρδισαν αρχικά πέναλτι, μετά από τάκλιν του Bailly στον Phillips, το οποίο όμως τελικά δεν δόθηκε, μετά από έλεγχο του VAR από τον Taylor, καθώς ο Ιβοριανός είχε βρει πρώτα την μπάλα. Οι παίκτες του Klopp όμως δεν απογοητεύτηκαν και συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, χάνοντας νέα ευκαιρία στο 34′ με τον Jota και κερδίζοντας κόρνερ, από το οποίο ήρθε η ισοφάριση! Η άμυνα των Red Devils απομάκρυνε αρχικά, ο Salah σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Phillips, ο στόπερ μετά από προσπάθεια κατάφερε να γυρίσει, για να βρει τον Jota και να στείλει εκείνος με τακουνάκι την μπάλα στα δίχτυα. Οι Reds συνέχισαν να είναι καλύτεροι και μετά την ισοφάριση και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τα σουυ των Pogba και Fernandes στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, καταφέρνοντας να σκοράρουν εκείνοι το επόμενο γκολ της αναμέτρησης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Bobby Firmino να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα των Red Devils, μετά από ασίστ του Trent Alexander-Arnold από στημένη φάση!

Β’ Ημίχρονο: Ορεξάτοι και στο δεύτερο μέρος μπήκαν οι Reds, αφού κατάφεραν να σκοράρουν με το καλημέρα στην επανάληψη! Στο 47′ ο Alexander-Arnold σούταρε από πλάγια θέση, ο Henderson δεν απέκρουσε σωστά και ο Bobby Firmino ήταν στην κατάλληλη θέση, για να εκμεταλλευτεί το λάθος του τερματοφύλακα και διαμορφώσει το 1-3! Οι Reds δεν κατέβασαν ρυθμούς μετά το τρίτο γκολ και έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 60′ αργότερα να κάνουν 4 τα τέρματα τους, όταν ο Jota σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Henderson! Νέα ευκαιρία είχε ο Trent στο 62′ όταν και σούταρε με το αριστερό, όμως ο Henderson κατάφερε έστω και δύσκολα να μπλοκάρει. Η Liverpool όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Rashford στο 68′ στην πρώτη τος τελική στο δεύτερο μέρος και λίγο έλειψε να βρουν και την ισοφάριση στο 69′ με τον Greenwood, του οποίο το πλασέ δεν πέρασε τη γραμμή, επειδή πρόλαβε να απομακρύνει ο Nat Phillips! Στο 74′ ο Klopp έκανε τις πρώτες του δύο αλλαγές στο ματς, με τους Jones και Mane να αντικαθιστούν τους Wijnaldum και Jota. Ο Σενεγαλέζος βρέθηκε σε πολύ καλή θέση ένα λεπτό αργότερα, μερά από πάσα του Trent και προσπάθησε να περάσει τον Henderson, δίχως όμως επιτυχία. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Fernandes έφυγε εκτός εστίας στο 79′, μη απειλώντας τον Alisson. Οι Reds μπόρεσαν να ισορροπήσουν ξανά τον αγώνα μετά το δεκάλεπτο πίεσης των γηπεδούχων και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκαν και το τέταρτο γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους! Ο Curtis Jones πρόλαβε τον Pogba και πέταξε ιδανικά την μπάλα μπροστά για τον Salah, ο οποίος έτρεξε το μισό γήπεδο και πλάσαρε με το αριστερό για το 2-4!

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής εναντίον της West Brom.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Man United: Henderson, Wan-Bissaka, Bailly (Matic 86′), Lindelof, Shaw, McTominay, Fred (Greenwood 63′), Pogba, Fernandes, Rashford; Cavani

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, R.Williams, Robertson, Fabinho, Thiago, Wijnaldum (Jones 73′) Salah (N.Williams 90+2′), Jota (Mane 73′), Firmino

Δύο γκολ για τον Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com