Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manchester United – Liverpool (preview)

Manchester United – Liverpool (preview)

Την Manchester United αντιμετωπίζει η Liverpool το βράδυ της Πέμπτης στις 22:15 ώρα Ελλάδος στο Old Trafford για τον αναβληθέντα αγώνα της 34ης αγωνιστικής της Premier League.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο αιωνίων αναβλήθηκε την περασμένη Κυριακή, λόγω των διαμαρτυριών των οπαδών των Red Devils και μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνο την Πέμπτη (13/5), 50 ώρες μετά την ήττα της Manchester United από την Leicester.

Οι Red Devils ηττήθηκαν το βράδυ της Τρίτης με 1-2 από την Leicester στην έδρα τους, ένα αποτέλεσμα το οποίο έστεψε και μαθηματικά πρωταθλήτρια την Manchester City και δεν βοηθά καθόλου την Liverpool, όσο αφορά την έξοδο της στο Uefa Champions League.

Από την άλλη, οι Reds προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Southampton και πρέπει να κάνουν το 4 στα 4, αν θέλουν να έχουν σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στο επόμενο Uefa Champions League.

Προβλήματα τραυματισμών εξακολουθούν να υπάρχουν για τους Reds, αφού οι Ozan Kabak, James Milner, Naby Keita, Ben Davies και Alex Oxlade-Chamberlain παραμένουν τραυματίες και δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα του Old Trafford.

Εφόσον ο Τούρκος στόπερ απουσιάσει, στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας θα ξεκινήσει ο Rhys Williams, μαζί με τον Nat Phillips, όπως ακριβώς συνέβη και στον αγώνα του Σαββάτου.

Μεγάλες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της Liverpool δεν θα δούμε από τον Jürgen Klopp, με τον Bobby Firmino όμως να είναι αρκετά πιθανό να πάρει φανέλα βασικού, αντί του Diogo Jota.

Η Manchester United θα αγωνιστεί με σαφώς πολλές αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Leicester. Μόνο ο Greenwood συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει εναντίον της Liverpool.

Πέρα από τον Greenwood, θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει κάποιος άλλος από την ενδεκάδα των Red Devils που αντιμετώπισε την Leicester.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Anthony Taylor.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0.

Οι Reds αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com