Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskaer: «Οι αλλαγές στην 11αδα δεν είχαν να κάνουν με τη Liverpool»

Solskaer: «Οι αλλαγές στην 11αδα δεν είχαν να κάνουν με τη Liverpool»

Η Man United δεν κατάφερε να κόψει βαθμούς από τη Leicester και να κάνει μία «εξυπηρέτηση» στη Liverpool, με τον Solskaer να αλλάζει εντελώς την 11αδα του.

Η ομάδα του Brendan Rodgers έφυγε με το τρίποντο από το Old Trafford, γεγονός πού σημαίνει ότι προκειμένου η ομάδα μας να βγει στην τετράδα, θα πρέπει να κάνει το 4/4 και ταυτόχρονα οι Αλεπούδες να φέρουν 2 ισοπαλίες ή μία ήττα στα τελευταία τους παιχνίδια, δεδομένου ότι η Chelsea δύσκολα θα μείνει εκτός Champions League. (σύμφωνα με το πιο λογικό σενάριο).

Ο Ole Gunnar Solskaer λοιπόν, εν μέσω του απίστευτα βεβαρημένου προγράμματος της ομάδας του, συνεπεία της αναβολής του ντέρμπι της Κυριακής του Πάσχα, της παρουσίας της ομάδας του στο Europa League και του τελικού του FA Cup ανάμεσα σε Leicester και Chelsea το Σάββατο, κατέβασε μία εκ θεμελίων αλλαγμένη 11αδα στο χθεσινό παιχνίδι, με τον Mason Greenwood να είναι ο πρώτος και ο τελευταίος παίκτης πού ξεκίνησε και στο παιχνίδι της Κυριακής με την Aston Villa.

Μετά την ήττα της ομάδας του, ο Νορβηγός απέρριψε τον ισχυρισμό ότι οι αλλαγές στη σύνθεση των Red Devils έγιναν με σκοπό να παρουσιαστεί η δυνατότερη…δυνατή 11αδα στο αυριανό ντέρμπι με τη Liverpool.

Πάμε να δούμε τι είπε στο flash post-match interview στο BT Sport σχετικά με το θέμα:

«Ξεκινήσαμε με αργό ρυθμό, λογικό από τη στιγμή πού οι παίκτες πού έπαιξαν βασικοί δεν είχαν καθόλου χρόνο να προετοιμαστούν για το παιχνίδι, όμως αφότου δεχτήκαμε το γκολ δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε.»

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτούμε τη Liverpool. Είμαι απογοητευμένος, γιατί νομίζω ότι παίξαμε καλά και μπορούσαμε να πάρουμε έναν πόντο προς το τέλος.»

Για το πρόγραμμα της ομάδας του αυτό το διάστημα είπε:

«Δε μπορεί να ξαναγίνει αυτό. Είναι αδύνατον να παίζουμε Πέμπτη-Κυριακή-Τρίτη-Πέμπτη.»

«Αυτός είναι ο λόγος πού κάναμε τις αλλαγές στην 11αδα. Είναι ανήκουστο. Είναι αδύνατον για τους παίκτες να αποδώσουν σε αυτό το επίπεδο παίζοντας Πέμπτη-Κυριακή-Τρίτη-Πέμπτη.»

Solskaer και Alisson μετά το 0-0 στο Anfield.
Solskaer και Alisson μετά το 0-0 στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com