Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκκληση του Salah για τερματισμό της βίας μεταξύ Ισραήλ-Παλαιστίνης

Έκκληση του Salah για τερματισμό της βίας μεταξύ Ισραήλ-Παλαιστίνης

Η βία και οι ταραχές ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη είναι σε συνεχή εξέλιξη τον τελευταίο μήνα, και ο Mo Salah απηύθυνε έκκληση για τον σταματημό τους.

Ο Αιγύπτιος απευθύνθηκε συγκεκριμένα στον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, αλλά και γενικότερα στους ηγέτες των μεγάλων κρατών να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να μπει τέλος στις εχθροπραξίες στη Μέση Ανατολή.

Το μήνυμα του Mo στο Twitter ήταν το εξής:

«Καλώ όλους τους ηγέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού της χώρας πού είναι το σπίτι μου τα τελευταία 4 χρόνια, να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουν ότι η βία και οι δολοφονίες αθώων ανθρώπων σταματούν τώρα. Αρκετά (και κάνει tag τον Boris Johnson).»

Οι ταραχές ανάμεσα στις δύο χώρες βρίσκονται σε πλήρη έξαρση τις τελευταίες μέρες, ξεκινώντας μετά τις διαμαρτυρίες Παλαιστίνιων πολιτών για τους περιορισμούς που υφίσταντο την περίοδο του Ραμαζανιού, και τις εξώσεις πού υπέστησαν κατόπιν Παλαιστίνιοι κάτοικοι από τα σπίτια τους προκειμένου να παραχωρήσουν τη θέση τους σε Ισραηλινούς αποίκους.

Νωρίτερα είχε κάνει και ο Sadio Mane ένα post στο Instagram του, μοιραζόμενος τη θλίψη του για τα βίαια γεγονότα και τασσόμενος υπέρ της απελευθέρωσης της Παλαιστίνης.

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Mo Salah για τα βίαια γεγονότα στη Μέση Ανατολή.
Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Mo Salah για τα βίαια γεγονότα στη Μέση Ανατολή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com