Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το μικρό μας θαύμα»

Thiago: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το μικρό μας θαύμα»

Μετά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Liverpool και την καλή του εμφάνιση εναντίον της Southampton, o Thiago Alcantara μίλησε στο Sky Sports.

Οι ερωτήσεις πού έγιναν στον Ισπανό και οι απαντήσεις του στάθηκαν κατά βάση σε δύο άξονες, και συγκεκριμένα στη χθεσινοβραδινή εμφάνιση της ομάδας και στη μάχη -πού πάει για ντέρμπι μέχρις εσχάτων- της τετράδας.

Οι δηλώσεις του Thiago ήταν οι εξής:

«Προσπαθώ πάντα να βγάζω προς τα έξω την πραγματικότητα.»

«Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα, όμως η νίκη μας κάνει καλό στη διάθεση και στην αυτοπεποίθησή μας για το επόμενο παιχνίδι.»

«Είναι σπουδαίο το να σκοράρεις και να βοηθάς την ομάδα, όπως είπα όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε αυτή τη μικρή ευκαιρία (να προκριθούμε στο Champions League)

«Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί. Η ευκαιρία πού έχουμε είναι πολύ μικρή, όμως είχαμε ευκαιρίες και στο παρελθόν. Μερικές φορές η πόρτα έκλεισε για μας, όμως το παράθυρο είναι ανοιχτό, οπότε προσπαθούμε να περάσουμε από το παράθυρο!»

«Το να σκοράρεις είναι καταπληκτικό συναίσθημα, όμως το σημαντικότερο είναι οι 3 βαθμοί, όπως και το ότι συνεχίζουμε να παλεύουμε για αυτό το μικρό θαύμα πού μπορούμε να έχουμε.»

Στη συνέχεια είπε δύο λόγια ακόμα για το πρώτο του γκολ με τα κόκκινα:

«Ξέρω ότι δεν είμαι ειδικός (στο σκοράρισμα), δεν είμαι σκόρερ, όμως προσπαθώ πάντα να είμαι κοντά στην περιοχή, να κάνω την τελευταία πάσα, να σκοράρω και να σουτάρω. Σίγουρα είναι ξεχωριστό γκολ γιατί είναι το πρώτο μου. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο!»

«Σίγουρα η φετινή σεζόν είναι δύσκολη για όλους μας. Όμως όπως είπα από την πρώτη μέρα, έχουμε το προνόμιο να παίζουμε αυτό το καταπληκτικό σπορ και να συνεχίζουμε να παίζουμε σε ένα τέτοιο στάδιο, εναντίον καταπληκτικών ομάδων.»

«Οπότε πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τις προσωπικές μας καταστάσεις, και να προσπαθούμε να δίνουμε χαρά στους οπαδούς και στον κόσμο.»

Οι δύο χθεσινοί σκόρερ της Liverpool, Mane και Thiago, και από δίπλα ο  Wijnaldum.
Οι δύο χθεσινοί σκόρερ της Liverpool, Mane και Thiago, και από δίπλα ο Wijnaldum.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com