Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Southampton

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Southampton

Μια μεγάλη νίκη πήρε χθες το βράδυ η Liverpool κόντρα στη Southampton για την 35η αγωνιστική της Premier League, όπως τόνισε και ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός για τη σημασία της νίκης δήλωσε:

“ Ήταν μεγάλη νίκη για εμάς, τη χρειαζόμασταν. Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα παιχνίδι εναντίον της Southampton που νιώθαμε άνετα. Ίσως πολύ καιρό πριν σε ένα παιχνίδι League Cup. Έχουν ένα έντονο στυλ, ζητούν τα πάντα από το παιχνίδι και εμείς χρειάστηκε να κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά. ”

“ Μας είχε συμβεί το ίδιο πράγμα δύο φορές στη σειρά, οπότε ήταν σημαντικό που σκοράραμε το δεύτερο γκολ. ”

Για τις ελπίδες κατάληψης της τέταρτης θέσης:

“ Οι ελπίδες είναι ζωντανές. ”

“ Δεν έχει όμως να κάνει με την δική μας αυτοπεποίθηση, καθώς οι άλλες βρίσκονται σε καλύτερη από εμάς θέση. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας, κάτι το οποίο είναι δύσκολο. ”

Για τον Thiago που άνοιξε λογαριασμό:

“ Έπαιξε καλά, όχι για πρώτη φορά, αλλά φαινόταν πολύ καλός, μας βοήθησε με τις κορυφαίες πάσες του. Όλα ήταν πραγματικά καλά. Όλοι έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά. Το σημαντική ήταν το τελείωμα του, είμαι πραγματικά ευχαριστημένος γι ‘αυτόν. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Συνήθως το τελικό αποτέλεσμα, είναι το αποτέλεσμα της εμφάνισης σου. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά δεν ζω σε μια ονειρική πόλη, για να πιστεύω πως όλα θα κάνουν κλικ. Σκοράραμε το πρώτο γκολ και το δεύτερο, το οποίο έκανε την μεγάλη διαφορά. ” Είπε ο Klopp.

Για τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης, Alisson:

“ Έκανε ένα σπουδαίο με ένα λάθος, λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού. Εκτός από αυτό, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. ”

“ Περιμένουμε το επόμενο παιδί της οικογένειας Becker! Ο μελλοντικός πατέρας τριών παιδιών έκανε μια πολύ καλή δουλειά και έδειξε πως είναι καλός απόψε. ”

Για τον αγώνα του Old Trafford:

“ Θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές (λόγω των πολλών αγώνων) και αυτό δεν θα αρέσει στον κόσμο, γιατί θα νομίζει πως δεν σεβόμαστε τη διοργάνωση. ”

“ Ο Ole σέβεται την Premier League, όμως η κατάσταση που επικρατεί είναι τρελή. Θα μπορούσε να υπάρξει και μια καλύτερη λύση (όσο αφορά τον νέο ορισμό του αγώνα. ) ”

Για τη συνέχεια:

“ Παίζουμε τα 4 τελευταία παιχνίδια σε μια σύντομη χρονική περίοδο και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. ”

“ Θα πρέπει να κερδίσουμε. Αν κερδίσουμε και τα 4, ίσως τα καταφέρουμε, αλλά μόνο σε αυτήν την περίπτωση. Οπότε, πρέπει να το προσπαθήσουμε. Είναι δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε όπως και να έχει. ”

Ξανά για τον αγώνα της Πέμπτης:

“ Θεωρώ πως θα αντιμετωπίσουμε την δυνατότερη ομάδα της United. Αυτό περιμένουμε. ”

“ Έχουν μόνο καλούς παίκτες, ακόμη και αν κάνουν αλλαγές. Είναι πραγματικά καλοί. Το κέντρο τους… ουάου και επιθετικά είναι καλοί. ”

“ Περιμένω να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα.”

Οι Reds πήραν την σημαντική νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com