Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Firmino και Thiago ο Klopp

Μίλησε για Firmino και Thiago ο Klopp

Για τους Bobby Firmino και Thiago Alcantara μίλησε ο Jürgen Klopp πριν τον αποψινό αγώνα με την Southampton, αναφερόμενος στην απόδοση του πρώτου και στην προσαρμογή του δεύτερου.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τις εμφανίσεις του Bobby:

“ Είναι μια μίξη. Είναι σίγουρα ένα αποτέλεσμα της σεζόν, 100%, αλλά επίσης και ότι, όταν τα παιδιά μπροστά δεν σκοράρουν τόσο συχνά όσο έχουμε συνηθίσει τότε αυτό δεν βοηθά σε αυτές τις στιγμές.”

“ Ωστόσο, δεν ζούμε σε μια χώρα των ονείρων, οπότε πρέπει να περάσεις αυτές τις περιόδους, οι οποίες είναι είναι προσωρινές και όχι παντοτινές, χωρίς αμφιβολία για αυτό. Ο Bobby δεν είναι γέρος ή κουρασμένος ή κάτι τέτοιο, δεν έχει χάσει τα πάντα. ”

“ Τα βλέπουμε όλα στην προπόνηση και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα τα βλέπουμε πιο συχνά στο γήπεδο. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Bobby – αλλά με ρώτησες για τον Bobby – είναι ένα γενικό πράγμα για εμάς. ”

“ Όπως είπα, η σεζόν δεν είχε μια σωστή ροή και τα πράγματα δεν έκαναν κλικ, έπρεπε να εργαστούμε απίστευτα σκληρά και όταν πρέπει να δουλέψεις απίστευτα σκληρά πρέπει να σκεφτείς διαφορετικά πράγματα. ”

“ Επιτρέψτε μου να το πω έτσι, όταν χάσαμε την αμυντική μας σταθερότητα λόγω τραυματισμών, όλοι έπρεπε να κάνουν διαφορετικά για την άμυνα μας. ”

“ Αυτό σε κρατά ένα, δύο, τρία, πέντε ή δέκα μέτρα πιο πίσω στο γήπεδο, κάτι που κρατά την εστίαση σου μακριά από το επιθετικό κομμάτι, επειδή νομίζεις ότι εάν χάσεις τη μπάλα και πρέπει να σιγουρευτείς ότι θα την κερδίσεις ξανά και όλα αυτά τα πράγματα. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Είναι πραγματικά περίπλοκο, υπήρξαν πολλά περίπλοκα πράγματα που συνέβησαν φέτος. Γι ‘αυτό ήταν, μέχρι στιγμής, η σεζόν που είδαμε. Δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία και ελπίζω ότι είναι σαφές, αλλά είναι μια περιγραφή της κατάστασης. “

“ Ο Bobby είναι ένα παράδειγμα αυτού, αλλά βρίσκεται σε καλή στιγμή, προπονείται πολύ καλά και αυτό είναι καλό. ”

Όσο για τον Thiago και την προσαρμογή του:

“ Αυτή έχει ήδη ολοκληρωθεί. ”

“ Ο Thiago ήρθε σε μια πολύ δύσκολη σεζόν, είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορώ να πω. Ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά στη συνέχεια υπέστη έναν κακό τραυματισμό – ένα ενοχλητικό τραυματισμό επίσης επειδή χρειάστηκε πολύς χρόνος (για να αναρρώσει). ”

“ Στη συνέχεια, επιστρέφοντας σε μια ομάδα όπου δεν κάνει κλικ ως ποδοσφαιριστής … δούλεψε πολύ και είναι ένας πολύ καλός, σκληρά εργαζόμενος, αλλά είχε συνηθίσει σε διαφορετικά μοτίβα στο Μόναχο. Δεν είναι μια σεζόν, κατά την οποία μπορεί να λάμψει μια μεταγραφική κεντρικού ποδοσφαιριστή. ” Είπε ο Klopp.

“ Του Diogo (η προσαρμογή) ήταν λίγο πιο εύκολη, παρόλο που είχε και εκείνος έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό, αυτό συνέβη επειδή τελείωσε τις ευκαιρίες του. Δεν συμμετείχε τόσο πολύ στη δημιουργία, αλλά η δημιουργία είναι η στιγμή που πρέπει να δουλέψουμε διαφορετικά πράγματα και γι ‘αυτό ήταν δύσκολο για τον Thiago. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί του και στο μέλλον θα δούμε τα καλύτερα. ”

“ Δεν νομίζω ότι τα έχουμε ήδη δει και αυτό  δεν είναι πρόβλημα. Είμαστε όμως 100% πεπεισμένοι ότι θα βρούμε το καλύτερο από αυτόν επειδή είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. ”

Δύσκολη η πρώτη σεζόν του Thiago.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com