Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα είναι πρόβλημα να μείνουμε εκτός Champions League»

Klopp: «Δεν θα είναι πρόβλημα να μείνουμε εκτός Champions League»

Στην έβδομη θέση της Premier League βρίσκεται η Liverpool και οι πιθανότητες εξόδου στο επόμενο Uefa Champions League δεν είναι πολλές, καθώς βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από την Chelsea με έναν αγώνα λιγότερο και εννέα από την Leicester με δύο αγώνες λιγότερους.

Η απώλεια του Champions League δεν θα αποτελέσει όμως πρόβλημα για την ομάδα όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp, ο οποίος παράλληλα ανέφερε πως οι Reds θα παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι στα 5 τους εναπομείναντα παιχνίδια.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε ξανά για το ενδεχόμενο να μείνει η ομάδα εκτός Champions League:

“ Δεν θα είναι πρόβλημα. Δεν είμαστε παιδιά σε ένα κατάστημα καραμελών που δεν παίρνουν τις καραμέλες και συνεχίζουν να στέκονται εκεί. Είμαστε υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Κανείς δεν θα παρακολουθήσει το Champions League της επόμενης σεζόν ξαπλωμένος μπροστά στην τηλεόραση, κλαίγοντας αν δεν συμμετέχουμε εμείς. ”

“ Αυτή είναι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο, είναι απολύτως φυσιολογική και δεν θα αποτελέσει κάποια πρόκληση. Τα καλά πράγματα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια τα κάναμε μαζί και αυτή τη σεζόν την κάναμε μαζί. Την αντίδραση σε αυτή τη σεζόν θα την δείξουμε μαζί, αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι δύσκολο, είναι περίεργο πραγματικά, κάθομαι εδώ και μερικοί από εσάς πιστεύουν ότι έχουμε την ευκαιρία για το Champions League και γι ‘αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Μερικοί άνθρωποι προφανώς πιστεύουν ότι δεν έχουμε πια την ευκαιρία, οπότε θα πρέπει ήδη να ξεγράψουμε τη σεζόν. Έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια για να παίξουμε και έπειτα να μιλήσουμε για μια νέα σεζόν και πώς θα αντιδράσουμε, αυτό είναι λίγο περίεργο. “

“ Θα παίξουμε με τη Southampton και μετά θα παίξουμε στη Manchester United και ούτω καθεξής, οπότε έχουμε μερικά παιχνίδια να παίξουμε και θα επικεντρωθούμε 100% σε αυτό. ”

“ Θα αντιμετωπίσουμε την κατάστασή μας, θα το κάνουμε το καλύτερο, και στη συνέχεια μερικοί από εμάς έχουν ένα πολύ μεγάλο καλοκαίρι. Θα προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε εκείνο το καλοκαίρι – και θα το χρησιμοποιήσουμε αυτό το καλοκαίρι – για να επιστρέψουμε γεμάτοι ενέργεια και γεμάτοι δύναμη και θα πάμε ξανά. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Τότε θα δούμε τι θα συμβεί. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν μπορούμε να μιλάμε για πέντε πράγματα την ίδια στιγμή. Τώρα έχουμε τη Southampton και αυτή χρειάζεται απόλυτα την εστίασή μας, λόγω του τρόπου που παίζει. Όλα τα υπόλοιπα θα τα φτιάξουμε, μπορείτε να με εμπιστευτείτε. ”

Μόνο τη νίκη θέλουν απόψε οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com