Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Southampton, United και τραυματίες

Ο Klopp για Southampton, United και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Southampton στο Anfield και αναφέρθηκε στις ελπίδες κατάληψης της τέταρτης θέσης, στον αναβληθέντα αγώνα του Old Trafford, στους Saints και στους τραυματίες.

Για τις ελπίδες κατάληψης της τέταρτης θέσης ανέφερε:

“ Δεν ξέρω αν εξακολουθούμε να έχουμε ελπίδες. Θα το προσπαθήσουμε όμως και αν έχουμε μια ελπίδα, τότε θα την κυνηγήσουμε. Αυτό είναι σίγουρο. ”

Για την αναβολή του αγώνα με την Manchester United:

“ Μία ώρα πριν από τη συνάντηση της ομάδας, μου είπαν ότι υπήρχαν προβλήματα στο Old Trafford. Κάναμε τη συνάντηση και μετά με ενημέρωσαν ότι ο αγώνας θα καθυστερούσε. Απλώς έπρεπε να καθίσουμε το λόμπι του ξενοδοχείου. Δεν ήταν κάτι το καλό. ”

“ Τότε μας είπαν ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε. Είδαμε μερικές φωτογραφίες για να καταλάβουμε τι συνέβαινε. Αν είμαι έκπληκτος που συνέβη αυτό; Όχι. Πιστεύω στη δημοκρατία. Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος λέει τη γνώμη του. Ξέρω όμως πως αυτό συχνά φέρνει και επεισόδια. ”

“ Άκουσα ότι κάποιοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να συμβούν, όπως και το ότι γκρέμισαν τις πόρτες και έσπασαν πράγματα. Εφόσον η διαμαρτυρία τους, δεν ήταν απολύτως ειρηνική και τότε δεν ήταν και σωστή. ”

“ Ενημερωθήκαμε για την νέα ημερομηνία, όμως δεν μας ζητήθηκε η σύμφωνη γνώμη. Δεν αποτελεί κάτι καλό για εμάς. Θα προτιμούσα να είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα ο αγώνας. Δεν είναι καλό, όμως δεν θα διαμαρτυρηθώ. ” Είπε ο Klopp.

Για τους σημαντικούς φετινούς σημαντικούς τραυματισμούς:

“ Είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς σε βασικές θέσεις. Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι μια δικαιολογία αλλά χάσαμε όλη την άμυνα μας, ένιωσα σαν να σπάσαμε το πόδι μας. ”

“ Μετακινήσαμε τους κεντρικούς μας στην άμυνα, αλλά τότε η σπονδυλική μας στήλη έσπασε τελείως και αν σπάσει η σπονδυλική σου στήλη, τότε είναι δύσκολο να κινηθείς. ”

“ Για να είμαστε στη θέση που ήμασταν πριν από 2 χρόνια, χρειάζεται να είμαστε σχεδόν τέλειοι και σε εκείνη τη στιγμή. Φέτος ήταν πολύ δυνατό το πρωτάθλημα.  Θα μπορούσαμε να είμαστε πέμπτοι ή τέταρτοι και όχι έβδομοι; Ναι, θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα σε συγκεκριμένα στιγμές. Όμως, η αντιμετώπιση των τραυματισμών ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση. ”

“ Πάντα προσπαθώ να μαθαίνω. Έμαθα πολλά; Σίγουρα. Οι παίκτες σίγουρα έμαθαν, αυτό είναι ξεκάθαρο. Αυτό είναι το σχέδιο μας, να χρησιμοποιήσουμε τη νέα εμπειρία μας για το μέλλον και την επόμενη σεζόν. Πρέπει όμως να περιμένουμε μέχρι τότε να δείξουμε ότι το έχουμε ακόμα. ”

“ Δεν υπάρχει κάτι νεότερο όσο αφορά τους τραυματισμούς. Έχουμε δεχθεί ορισμένα χτυπήματα, οπότε πρέπει πάντα να παίρνουμε καθυστερημένες αποφάσεις. ”

Για τον Henderson:

“ Ο Hendo έχει ξεκινήσει τρέξιμο έξω (στα γήπεδα). Δεν έχει όμως επιστρέψει στην ομαδική προπόνηση.”

Για τον Phillips:

“ Ο Nat είναι έτοιμος για αύριο το βράδυ. ”

Για την Southampton:

“ Η Southampton είναι ένα πολύ οργανωμένο σύνολο. Το παιχνίδι του St Mary’s ήταν πολύ έντονο, κόντρα σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή. ”

“ Είναι μια πολύ ζωντανή και οργανωμένη ομάδα, η οποία ξέρει τι πρέπει να κάνει. Απολαμβάνεις να την βλέπεις. Παίζουν ένα πολύ ζωντανό ποδόσφαιρο και μου αρέσει να το βλέπω. ”

“ Πρέπει να προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε την αμυντική τους λειτουργία και τον τρόπο που πιέζουν στον χώρο του κέντρου. Παίζουν με 4-4-2 και αμύνονται καλά, οπότε πρέπει και εμείς να εμφανιστούμε γενναίοι. ”

“ Δεν υπάρχει κάτι τέλειο στο ποδόσφαιρο, αλλά αν είσαι ήρεμος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ηρεμία σου και να αντεπιτεθείς στην πίεση του αντιπάλου. ”

“ Προκαλούν μερικά πραγματικά σωστά ποδοσφαιρικά προβλήματα, όμως είχαμε μια γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε και ελπίζουμε να το δείξουμε αυτό. ”

Με Phillips αύριο το βράδυ οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com