Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφώνησε με την UEFA για μειωμένη ποινή η LFC σχετικά με την ESL

Συμφώνησε με την UEFA για μειωμένη ποινή η LFC σχετικά με την ESL

Σε συμφωνία ήρθε η Liverpool, καθώς και άλλες έξι ιδρυτικές ομάδες της European Super League, ώστε η καταρχήν συμμετοχή τους στο εν λόγω project να τους αποφέρει μειωμένες ποινές και όχι κάποια βαριά τιμωρία.

Οι Reds ήταν μια από τις 12 ομάδες που ανακοίνωσαν την European Super League τον περασμένο μήνα, η οποία όμως ναυάγησε μετά από μόλις 48 ώρες, μετά τις πολλές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από προπονητές, ποδοσφαιριστές, οπαδούς, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το ESPN, από την UEFA υπήρχε η πρόθεση να επέλθει μια συμφωνία με τις ιδρυτικές ομάδες της ESL, ώστε οι ποινές τους να είναι μειωμένες.

Η Liverpool, η Chelsea, η Tottenham, η Manchester United, η Manchester City, η Arsenal και η Atletico Madrid έφτασαν σε συμφωνία, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ενώ κοντά σε συμφωνία με την UEFA είναι και η Inter.

Συμφωνία όμως δεν υπήρξε με τις Real Madrid, Barcelona, Juventus και AC Milan, αφού οι συγκεκριμένες ομάδες επέμεναν στην αρχική τους στάση, στηριζόμενες στις ισχυρές νομικές ομάδες που διαθέτουν.

Αν οι τέσσερις αυτοί σύλλογοι εξακολουθήσουν να έχουν την ίδια στάση, τότε η UEFA θα πρέπει να τους επιβάλλει την μέγιστη τιμωρία, ακόμη και αν αυτή, είναι ο αποκλεισμός από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Reds συμφώνησαν με την UEFA.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com