Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ανακοίνωση του Spirit of Shankly μετά την συνάντηση με τον Hogan

Η ανακοίνωση του Spirit of Shankly μετά την συνάντηση με τον Hogan

Η λέσχη φίλων της Liverpool, Spirit of Shankly συναντήθηκε την Τρίτη με τον διευθύνων σύμβουλο της ομάδας, Billy Hogan για θέματα που αφορούν τον σύλλογο, ζητώντας μεταξύ άλλων να υπάρχει εκπροσώπηση του κόσμου σε διοικητικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση του SOS συγκεκριμένα αναφέρει όσο αφορά τα αιτήματα: 

  • Δύο εκπρόσωπους του SOS σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου της LFC σε σχέση με ζητήματα που επηρεάζουν τους οπαδούς και την κοινότητα του Anfield στο σύνολό της. Αυτό συνεπάγεται την ανασύσταση του διοικητικού συμβουλίου της LFC που περιλαμβάνει αποτελεσματική, εκλεγμένη και υπεύθυνη εκπροσώπηση των οπαδών.
  • Εκείνοι δεν μπορούν να έχουν μια συμβολική παράσταση, αλλά ένα «χρυσό μερίδιο» ή βέτο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι επιθυμητό, ​​πρακτικό και εφικτό τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.
  • Μια επίσημη συμφωνία μεταξύ της LFC, της Athletic Grounds Ltd και της SOS προκειμένου να βελτιωθεί η συνεργασία και να υποστηριχθεί η εμπλοκή και η συμμετοχή, και να διασφαλιστεί ότι αυτό θα είναι βιώσιμο για το μέλλον.
  • • Η FSG και η LFC να συνεργάζονται με την SOS για να ηγηθούν της σειράς μεταρρυθμίσεων, πριν να υπάρξει εθνική κριτική από τους οπαδούς.
  • • Ζητήσαμε επίσης τη δέσμευση από την FSG ότι τυχόν έξοδα που προκύπτουν σε σχέση με τη δημιουργία και την απόσυρση από τη Super League θα χρηματοδοτηθούν αποκλειστικά από τους ιδιοκτήτες και όχι από τον σύλλογο. Σημειώνουμε ότι η οικογένεια Kroenke έχει ήδη δεσμευτεί για τον λόγο αυτό στους οπαδούς της Arsenal FC.

“ Αυτές οι προτάσεις αναγνωρίστηκαν και ελήφθησαν από την LFC. Θα τις συζητήσουν και θα απαντήσουν επίσημα στο SOS με μια περαιτέρω συνάντηση που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Αυτή η αρχική διαβούλευση ήταν θετική και τα δύο μέρη συμφώνησαν ότι υπάρχει ανάγκη για μια νέα δομή που θα οδηγεί σε ουσιαστική και διαρκή συμμετοχή υποστηρικτών. ”

Το επόμενο βήμα θα είναι να συζητήσει ο Billy Hogan τις προτάσεις του Spirit of Shanky με την διοίκηση και συγκεκριμένα με τους Mike Gordon, Tom Werner και John W Henry.

Αποφασισμένη για αλλαγές η Κόκκινη διοίκηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com