Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool είχε σκοπό να αποκτήσει μεγάλο ταλέντο πριν ξεσπάσει η πανδημία»

«Η Liverpool είχε σκοπό να αποκτήσει μεγάλο ταλέντο πριν ξεσπάσει η πανδημία»

Η Liverpool φέρεται να είχε σκοπό να αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο πριν ξεσπάσει η πανδημία του COVID-19, σύμφωνα με την Melissa Reddy, κάτι όμως που πλέον είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, λόγω των οικονομικών απωλειών που έχουν προκληθεί από τον περασμένο Μάρτιο.

Η ρεπόρτερ της ομάδας μιλώντας στο Γερμανικό, Sport 1, με αφορμή τις φήμες περί ενδιαφέροντος των Reds για τον Jadon Sancho ανέφερε πως θα είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί ο Άγγλος από την Liverpool, αν δεν πωληθεί ένας εκ των Mo Salah και Sadio Mane.

Η Reddy πρόσθεσε πως πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, οι διοικούντες της Liverpool έλεγχαν την αγορά και σκόπευαν να φέρουν στο Anfield ένα πραγματικά μεγάλο ταλέντο, όπως ο Sancho και ο Mbappe ή έναν παίκτη που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά.

Ο Jadon Sancho είναι διαθέσιμος προς πώληση το φετινό καλοκαίρι από την Borussia Dortmund έναντι €100 εκατομμυρίων, όμως το πιθανότερο είναι να μην τον δούμε να φορά την Famous Red Shirt, αν τελικά αποχωρήσει από το Signal Iduna Park.

Πάντως, οι Reds αναμένεται να είναι ενεργοί στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και θα ψάξουν περιπτώσεις, όπως εκείνη του Diogo Jota, τον οποίον έκαναν δικό τους, έχοντας πληρώσει μέχρι στιγμής μόλις το 10% του συνολικού ποσού. Η δεύτερη δόση θα καταβληθεί στην Wolves το καλοκαίρι.

Ο Sancho πωλείται αλλά δύσκολα θα καταλήξει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com