Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πώς η Liverpool μπορεί να πάρει στα χαρτιά το ντέρμπι του Old Trafford

Πώς η Liverpool μπορεί να πάρει στα χαρτιά το ντέρμπι του Old Trafford

Με την τύχη του αναβληθέντος ντέρμπι της Κυριακής του Πάσχα στο Old Trafford να μην έχει αποφασιστεί ακόμα, αρκετά είναι τα σενάρια πού ακούγονται.

Ένα από αυτά τα σενάρια αφορά στον καθορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Οι διαθέσιμες ημερομηνίες αυτή τη στιγμή μοιάζουν να είναι ελάχιστες, και το επικρατέστερο σενάριο -με βάσει τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα- φέρεται να είναι η μετάθεση του West Bromwich-Liverpool σε μεταγενέστερη ημερομηνία, με το ντέρμπι να διεξάγεται την επόμενη Τετάρτη, οπότε και η ομάδα μας φιλοξενείται βάσει του τρέχοντος προγράμματος από τους Baggies.

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο πού περιπλανιέται στην ατμόσφαιρα, το μεγάλο παιχνίδι της Αγγλίας δε θα παιχτεί ποτέ, με τη Liverpool να παίρνει «στα χαρτιά» 1 ή 3 βαθμούς.

Αν ο αγώνας ματαιωθεί οριστικά, αυτή η απόφαση θα έχει παρθεί στη βάση του εγχειριδίου κανόνων της Premier League, και συγκεκριμένα βάσει της ενότητας 8.3.4. Αν τα όσα ορίζει η εν λόγω ενότητα εφαρμοστούν κατά γράμμα, υπάρχει περίπτωση η United να κριθεί υπεύθυνη για την αναβολή του, και να υποστεί τις συνέπειες.

Ο δημοσιογράφος Connor O’Neill αναφέρεται σε όλα αυτά πιο συγκεκριμένα, παραθέτοντας το σχετικό απόσπασμα του εγχειριδίου:

«Σε περίπτωση πού ένα ματς αναβληθεί λόγω της συμπεριφοράς ενός κλαμπ, των μελών του ή των οπαδών του, το Διοικητικό Συμβούλιο (της PL) έχει τη δύναμη να διατάξει τη μη επανάληψη του αγώνα, και να απονείμει είτε έναν, είτε τρεις βαθμούς στο κλαμπ πού δε φέρει ευθύνη.»

«(το Δ.Σ.) Δε μπορεί να επιβάλει οικονομική ποινή εξαιτίας της συμπεριφοράς ενός κλαμπ.»

Αναμένουμε λοιπόν τις νεότερες εξελίξεις για την οριστική -αν υπάρξει- ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι. Ενδιαφέρον επίσης θα έχει και το σε ποιους κανονισμούς θα στηριχθεί η όποια απόφαση.

Δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα είναι η τύχη του ντέρμπι του Old Trafford.Δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα είναι η τύχη του ντέρμπι του Old Trafford.
Δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα είναι η τύχη του ντέρμπι του Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com