Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε ενδέχεται να πραγματοποιηθεί το Manchester United – Liverpool

Πότε ενδέχεται να πραγματοποιηθεί το Manchester United – Liverpool

Όπως θα γνωρίζετε, ο προγραμματισμένος για χθες αγώνας της Liverpool με την Manchester United δεν πραγματοποιηθεί, λόγω των επεισοδιων που προκάλεσαν οι οπαδοί των Red Devils και μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Η πιο λογική ημερομηνία έδειχνε να είναι η σημερινή, όμως ο αγώνας δεν ορίστηκε για σήμερα, καθώς υπάρχει φόβοι τόσο της διοργανώτριας αρχής, όσο και της Αστυνομίας πως μπορεί να ξέσπαγαν νέα επεισόδια από τους οπαδούς της Manchester United.

Το πρόβλημα όμως που προκύπτει, εφόσον απορρίφθηκε η σημερινή ημερομηνία, είναι ότι οι διαθέσιμες ημερομηνίες μέχρι το τέλος της σεζόν είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτων, λόγω των εγχώριων και των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο ομάδων.

Αυτό που θα μπορούσε να γίνει, είναι να μετακινηθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση της Liverpool με την West Brom από την Κυριακή 16 Μαΐου στην Τετάρτη 12 Μαΐου (ημέρα του Manchester United – Leicester) και να διεξαχθεί το Manchester United – Liverpool στο Old Trafford το Σάββατο 15 ή την Κυριακή 16 Μαΐου.

Το σενάριο αυτό θα προϋπέθετε και μια σχετική συνεννόηση της διοργανώτριας αρχής με την West Brom και τους τηλεοπτικούς φορείς, οι οποίοι θα χρειαστούν να αλλάξουν το πρόγραμμα των μεταδόσεων τους.

Το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας μεταξύ των δύο αιωνίων μετά τον τελικό του Uefa Europa League συγκεντρώνει σαφώς πολύ λιγότερες πιθανότητες.

Ο Mo Salah σκοράρει στο Old Trafford.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com