Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/5/1997 Τελευταίο κόκκινο γκολ για Stan Collymore (vid)

Σαν σήμερα: 3/5/1997 Τελευταίο κόκκινο γκολ για Stan Collymore (vid)

Το τελευταίο του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Stan Collymore, σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield με αντίπαλο την Tottenham.

Οι Κόκκινοι ήταν στο κυνήγι των «αιωνίων» τους αντιπάλων στην διεκδίκηση του τίτλου και δεν είχαν κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών. Το παιχνίδι ξεκίνησε «στραβά» για τους Reds όταν μόλις στο 5′ ο Darren Anderton έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Οι Reds φυσικά και δεν απογοητεύθηκαν και δέκα λεπτά αργότερα ο Patrik Berger θα «στρώσει» τέλεια την μπάλα στον Stan Collymore, ο οποίος με αριστερό χαμηλό σουτ, θα νικήσει τον Ian Walker φέρνοντας το παιχνίδι στα «ίσια». Αυτό ήταν το 35ο και τελευταίο γκολ για τον Stan Collymore με την Κόκκινη φανέλα.

Οι Κόκκινοι θα πάρουν τελικά τη νίκη με γκολ του Patrik Berger από ασίστ του Stig Igne Bjornebye στο 43′, διατηρώντας τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βρισκόμενοι στην 2η θέση και με 3 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Manchester Utd.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το Σαββατιάτικο απόγευμα, παρακολούθησαν 40.003 θεατές και διαιτητής ήταν ο Mike Reed.

Στο 14′:20″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει άμεσα το link, δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 3/5/1997 Τελευταίο κόκκινο γκολ για Stan Collymore
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com