Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neville: «Η FSG είναι σε απόγνωση και βάζει σε κίνδυνο τη Liverpool»

Neville: «Η FSG είναι σε απόγνωση και βάζει σε κίνδυνο τη Liverpool»

Κατά της ESL είχαν ταχθεί τόσο ο Jamie Carragher, όσο και ο Gary Neville.

Επικριτικός παρουσιάστηκε απέναντι στην FSG o Gary Neville, με αφορμή τα χθεσινά συμβάντα στο Old Trafford πού οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι.

Η αλήθεια είναι ότι το πρώην δεξί back της Manchester United και νυν σχολιαστής του τηλεοπτικού δικτύου Sky Sports δεν έχει διστάσει ούτε στο ελάχιστο να εκφράσει με θάρρος και τόλμη την άποψή του για τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων στο ποδόσφαιρο – για το θέμα της Super League και για τα χθεσινά επεισόδια-, έχοντας εκφραστεί ανοιχτά κατά της ιδιοκτήτριας οικογένειας της πρώην ομάδας του, των αδελφών Glazer.

Το ίδιο έκανε και χθες, χωρίς καμία διάθεση οπαδισμού ή προκλητικότητας, σε αντίθεση με παρελθοντικές περιπτώσεις.

Μετά λοιπόν τα όσα είπε για τους Glazers, μοιράστηκε την άποψή του και για τους χειρισμούς της ιδιοκτησίας της Liverpool κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα.

Για να δούμε τι ακριβώς είχε να πει ο Neville:

«Ας μιλήσουμε λίγο για την FSG.»

«Έχει πάρει μέρος σε 4 πράγματα τους τελευταίους 12 μήνες, τα οποία είναι σημάδια απελπισίας. Δρουν απεγνωσμένα στο παρασκήνιο.»

«Στην αρχή πήραν την απόφαση να δώσουν υποχρεωτική άδεια (furlough) στο προσωπικό (σ.σ. αναφέρεται στο περιστατικό της άνοιξης του 2020, όπου το προσωπικό του Anfield τέθηκε σε άδεια, με την FSG αρχικά να λαμβάνει μέρος στο σχέδιο πού προέβλεπε την πληρωμή των εργαζόμενων από το κράτος και στη συνέχεια να ανακαλεί την απόφασή της). Αυτό δε θυμίζει καθόλου Liverpool. Τάχθηκαν υπέρ του Project Big Picture, και προσπάθησαν να αλλάξουν τον κανόνα των 14+6 στο αγγλικό ποδόσφαιρο.»

«Τώρα, προσπάθησαν μαζί με τους Glazers να δημιουργήσουν μία Super League. Αυτές οι δράσεις των ιδιοκτητών της Liverpool Football Club προδίδουν απόγνωση.»

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ζορίζονται λόγω των οικονομικών προβλημάτων πού έχουν πολλές επιχειρήσεις στον κόσμο λόγω του COVID, όμως δρουν απεγνωσμένα.»

«Αυτή τη στιγμή, αποδέχομαι ότι οι οπαδοί της Manchester United είναι πιο θυμωμένοι με τους Glazers από ότι οι οπαδοί της Liverpool (με την FSG)

«Όμως οι οπαδοί της Liverpool χρειάζεται να δουν την επικινδυνότητα των όσων κάνει η FSG, γιατί δρουν απεγνωσμένα στο παρασκήνιο.»

Επικριτικός απέναντι σε FSG και αδελφούς Glazer o Neville.Επικριτικός απέναντι σε FSG και αδελφούς Glazer o Neville.
Επικριτικός απέναντι σε FSG και αδελφούς Glazer o Neville.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com