Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/5/2009 Νίκη επί Newcastle με ρεκόρ Rafa Benitez (vid)

Σαν σήμερα: 3/5/2009 Νίκη επί Newcastle με ρεκόρ Rafa Benitez (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την Newcastle Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα, με την ομάδα να καταγράφει ρεκόρ επί των ημερών του Ισπανού manager.

O Yossi Benayoun θα άνοιγε το σκορ στο 22′ από ασίστ του Dirk Kuyt, με τους Κόκκινους της εποχής Rafa Benitez να πιάνουν τα 300 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα. Ο Dirk Kuyt θα σημείωνε το 2-0 από ασίστ του Steven Gerrard στο 28′ και ο Lucas θα έβαζε το κερασάκι στην τούρτα από ασίστ του Fabio Aurelio στο 87′. Το γκολ του Βραζιλιάνου διεθνή αμυντικού μέσου, ήταν το 200ο των Reds στην κατηγορία, από παίκτη που έμπαινε σε παιχνίδι από αλλαγή (είχε περάσει στο παιχνίδι στο 79′ αντικαθιστώντας τον Xabi Alonso).

Η νίκη αυτή ενίσχυσε τις προσπάθειες της Liverpool να διεκδικήσει τον τίτλο από την Manchester United διατηρώντας την πίσω 3 πόντους, τελικά όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η Newcastle από την άλλη συνέχισε την καθοδική της πορεία που την οδήγησε στο τέλος της περιόδου στην Championship. Στο παιχνίδι αυτό, αγωνίσθηκε ως αλλαγή ο πρώην παίκτης των Reds Michael Owen.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Κυριακής παρακολούθησαν 44.121 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Phil Dowd.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 3/5/2009 Νίκη επί Newcastle με ρεκόρ Rafa Benitez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com