Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Ήταν καλό που διαμαρτυρήθηκαν οι οπαδοί της United»

Carragher: «Ήταν καλό που διαμαρτυρήθηκαν οι οπαδοί της United»

O Jamie Carragher.

Ως σωστή έκρινε ο Jamie Carragher την χθεσινή διαμαρτυρία των οπαδών της Manchester United στο Old Trafford, η οποία οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με την Liverpool.

Οι οπαδοί των Red Devils διαμαρτυρήθηκαν κατά των ιδιοκτητών της ομάδας τους, με μια όμως μερίδα εξ’ αυτών να καταφέρνει να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, δημιουργώντας επεισόδια.

Ο Carra δήλωσε στο Sky Sports αναφορικά με την διαμαρτυρία και την αναβολή του αγώνα:

“ Ηλίθιοι πάντα θα υπάρχουν. Θεωρώ όμως πως έκαναν καλά που διαμαρτυρήθηκαν σήμερα οι οπαδοί της United, διότι δεν είναι χαρούμενοι με όσα συμβαίνουν στον σύλλογο τους. ”

“ Πάντα θα υπάρχουν ένα ή δύο άτομα, τα οποία θα κάνουν το ένα παραπάνω βήμα. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα κάνει κάτι χαζό. Αυτοί δεν πρέπει να κυριαρχούν στις ειδήσεις. ”

“ Εγώ υποστηρίζω τις διαμαρτυρίες που γίνονται, όταν δεν πάει κάτι καλά σε έναν σύλλογο. Σήμερα χάσαμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και πρέπει να το αποδεχθούμε αυτό. ”

“ Οι οπαδοί (της United) δεν είναι χαρούμενοι με αυτά που έχουν κάνει οι Glazers στον σύλλογο τα τελευταία 10-15 χρόνια. Θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν και οι περισσότεροι το έκαναν με τον σωστό τρόπο. ” Σημείωσε ο Carragher.

Οι οπαδοί της Manchester United δεν επέτρεψαν να γίνει ο αγώνας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com