Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ξέρω αν θα παίξει στο EURO ο van Dijk»

Klopp: «Δεν ξέρω αν θα παίξει στο EURO ο van Dijk»

Η φετινή σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της, το EURO ακολουθεί και ο Virgil van Dijk πρέπει να αποφασίσει αν θέλει και αν μπορεί να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Ολλανδίας στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Frank De Boer θέλει να έχει τον στόπερ των Reds στη διάθεση του, όμως εκείνος δεν έχει επιστρέψει μέχρι στιγμής στις ομαδικές προπονήσεις

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε ξανά αν θα προλάβει την διοργάνωση ο Virgil: 

“ Το γόνατο του Virgil. Κοιτάξτε, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε πίσω, αλλά ούτε και να τον αναγκάσουμε να παίξει. ”

“ Τώρα, ας πούμε πως έχουν τα πράγματα. Είστε (δημοσιογράφοι) στον χώρο αρκετό χρόνο, για να γνωρίζετε πως για να παίξεις σε ένα τουρνουά, θα πρέπει να προπονείσαι πριν από αυτό και να παίζεις κανονικό ποδόσφαιρο εβδομάδες πριν από αυτό και όχι μια εβδομάδα πριν. ”

“ Δεν μπορείς να είσαι εκτός για 10, 11 μήνες, να προπονηθείς μια εβδομάδα και να παίξεις ποδόσφαιρο. Αυτό απλά δεν γίνεται και δεν πρέπει να γίνεται. ”

“ Κανείς δεν τον κρατά πίσω, μπορώ να το υποσχεθώ αυτό σε όλους τους Ολλανδούς. Δεν μπορούμε όμως επίσης να τον αναγκάσουμε να παίξει και δεν θα το κάνουμε. Μιλάμε για έναν παίκτη και για την καριέρα του. ”

“ Κανείς δεν πρέπει να τον αναγκάσει και δεν θα το κάνει, ούτε η Ολλανδία, ούτε εμείς και ούτε ο ίδιος. Εκείνος προσπαθεί να είναι διαθέσιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Αυτή τη στιγμή, κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, αλλά όπως φαντάζεστε, τα πράγματα θα είναι δύσκολα και στο EURO και στην ομαδική προπόνηση γιατί δεν προπονείται με την ομάδα και ούτε θα το κάνει τις επόμενες εβδομάδες. Οπότε, δεν ξέρω. ”

“ Στην τελική, θα είναι μια απόφαση του Virgil, η οποία σε μεγάλο βαθμό θα επηρεαστεί από την κατάσταση του γονάτου του. ”

Πιθανότατα εκτός EURO ο van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com