Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Εδώ είναι το μέλλον του Keita»

Klopp: «Εδώ είναι το μέλλον του Keita»

Για τον Naby Keita μίλησε ο Jürgen Klopp, εξηγώντας πως το μακροπρόθεσμο μέλλον του μέσου είναι στην ομάδα, η οποία όμως τη δεδομένη στιγμή χρειάζεται σταθερότητα, για να τελειώσει με καλό τρόπο την σεζόν.

Ο προπονητής των Reds συγκεκριμένα είπε για τον Naby:

“ Ο Naby προπονείται πολύ καλά, πρέπει να το πω αυτό. Όπως και πολλοί άλλοι παίκτες, δείχνει πολύ καλός στην προπόνηση, αλλά αυτή στιγμή χρειαζόμαστε σταθερότητα. ”

“ Κατά καιρούς θα κάνουμε αλλαγές, όμως τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε επτά ή οχτώ αλλαγές και να πούμε πως έτσι μπορούμε να κερδίσουμε. ”

“ Όμως, το μακροπρόθεσμο μέλλον του Naby Keita, κατά τη γνώμη μου είναι εδώ. ”

Όσο για την σταθερότητα που χρειάζεται η ομάδα:

“ Συνέβησαν πολλά πράγματα φέτος. Ήταν δύσκολα και έπρεπε να κάνουμε πολύ συχνά αλλαγές. Έπειτα πρέπει να ψάξεις τη σταθερότητα και αυτή είναι που χρειαζόμαστε. ”

“ Για παράδειγμα, νομίζω πως η αμυντική γραμμή της Manchester United έχει παίξει 20 συνεχόμενα παιχνίδια μαζί. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείς να κανείς αλλαγές σε όλες τις άλλες θέσεις, γιατί έχεις μια σωστή βάση. ”

“ Εμείς δεν την είχαμε αυτή και απλά δεν μπορείς στο ποδόσφαιρο να κάνεις συνεχώς δύο και τρεις αλλαγές. Ο κόσμος λέει «Δοκίμασε το» και εγώ σίγουρα θα το δοκίμαζα, αν ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα λειτουργούσε. ”

“ Σε μια ποδοσφαιρική ομάδα χρειάζεσαι την σταθερότητα, οι άλλες ομάδες απλώς είναι πολύ καλές και μπορούν να κάνουν 8 και 9 αλλαγές. ” Είπε ο Klopp.

Από τον αγώνα της Μαδρίτης έχουμε να δούμε τον Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com