Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alonso: «Ο Rafa με έπεισε να επιλέξω την Liverpool το 2004»

Alonso: «Ο Rafa με έπεισε να επιλέξω την Liverpool το 2004»

Για την απόφαση που πήρε το 2004 να επιλέξει την Liverpool αντί της Real Madrid μίλησε ο Xabi Alonso στο Podcast του Jamie Carragher.

Ο νυν προπονητής αποκτήθηκε από την Liverpool το καλοκαίρι του 2004 από την Real Sociedad και λίγους μήνες αργότερα πανηγύρισε την κατάκτηση του Uefa Champions League στην Κωνσταντινούπολη, σκοράροντας μάλιστα στον τελικό κόντρα στη Milan.

Μιλώντας στο The Greatest Game Podcast ανέφερε για αυτή του την απόφαση:

“ Εκείνο το καλοκαίρι υπήρχε πολύ σοβαρό ενδιαφέρον και από την Real Madrid. Υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, όμως διήρκησαν πάρα πολύ. ”

“ Όσο οι συζητήσεις συνεχίζονταν, εγώ σκεφτόμουν: » Τι συμβαίνει, δεν με θέλουν; ”

“ Εκείνη τη στιγμή, ήρθε η Liverpool με ένα εξίσου σοβαρό ενδιαφέρον. Αυτό το ένιωσα, όταν ήρθαν, μου μίλησαν και προσπάθησαν να με αποκτήσουν οι Rafa Benitez και Rick Parry. ”

“ Είδα πως υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον και ένιωσα: » Ουάου». Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. ”

“ Άλλαξα το σκεπτικό μου και αποφάσισα πως θα πήγαινα στην Liverpool, γιατί με είχε πείσει ο Rafa. Ήξερα για την ομάδα και για την πόλη, αλλά όχι πάρα πολλά. ”

“ Για εμένα ήταν κάπως: «Xabi, αυτή θα είναι η πρώτη σου νέα εμπειρία. » Πήγα στην ομάδα με ανοιχτό μυαλό και έτοιμος να μάθω όσο πιο γρήγορα γίνεται. ”

Ο Xabi Alonso αγωνίστηκε μέχρι το 2009 στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com