Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Φέτος έμαθα πως είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο»

Elliott: «Φέτος έμαθα πως είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο»

Εξαιρετική σεζόν για τον Harvey Elliott.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Liverpool παραχώρησε ο Harvey Elliott, μιλώντας για τον φετινό του δανεισμό στην Blackburn που πηγαίνει εξαιρετικά, καθώς και για την προσπάθεια που κάνει, ώστε να επιστρέψει στο Κόκκινο ρόστερ.

Ο ταλαντούχος μέσος είχε να πει τα εξής:

“ Αυτή η σεζόν μου έμαθε πως είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο, καθώς και το τι χρειάζεται, για να κάνω το επόμενο βήμα, ώστε έχω σταθερή απόδοση και να είμαι σταθερά στην ομάδα. ”

“ Πρόκειται για τα μικρά πράγματα, όπως για παράδειγμα για την διατροφή. Μπορεί να είναι αυτό το 1% που θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα στο παιχνίδι και θα σε βοηθήσει να αντέξεις περισσότερο ή να βγάλεις και τα 90 λεπτά. Έχω μάθει τόσα πολλά και θα συνεχίσω να μαθαίνω κατά την φετινή σεζόν. ”

“ Δεν μπορώ να πω αρκετά ευχαριστώ στην Blackburn για όλες αυτές τις ευκαιρίες που μου έχει δώσει. Με βοήθησε να γίνω ο άνθρωπος και ο άντρας που είμαι σήμερα. ”

“ Μου αρέσει να αισθάνομαι πίεση και μου αρέσει να έχω ανθρώπους να μου ασκούν πίεση. Θεωρώ πως αυτό σε κάνει να προσπαθείς περισσότερο, ώστε να αποδείξεις στον κόσμο πως μπορείς να διαχειριστείς την πίεση. ” Είπε ο Elliott.

“ Θέλω να συνεχίσω να το κάνω αυτό καθόλη τη διάρκεια της καριέρας μου και ελπίζω να μπορέσω να γίνω ο παίκτης που θα κερδίζει τα παιχνίδια. ”

“ Θεωρώ πως ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για εκείνους (Blackburn) που με πήρε δανεικό, καθώς ήμουν νέος και δεν ήξερα τι μπορούσα να προσφέρω και πόσο καλά. ”

“ Το σκεπτικό μου, ήταν να πάω και να δώσω το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Ευτυχώς, αυτό βγήκε σε καλό. ”

Εξαιρετικός στην Blackburn ο Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com