Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα 40 εκατ. κοστολογεί τον Bissouma η Brighton

Στα 40 εκατ. κοστολογεί τον Bissouma η Brighton

Bissouma και Fabinho σε διεκδίκηση της μπάλας,

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεδομένα αρέσουν στην Liverpool για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, είναι ο Yhen Bissouma της Brighton.

Οι Seagulls όμως δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσουν εύκολα τον ποδοσφαιριστή, καθώς σύμφωνα με την The Athletic, τον κοστολογούν στα £40 εκατομμύρια και δεν θα πουν το σχετικό «ναι» σε κάποια πρόταση κάτω από αυτό το ποσό.

Οι Reds είναι πολύ πιθανό να χρειαστούν ενίσχυση στον χώρο του κέντρου, αφού ο Gini Wijnaldum όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Anfield το καλοκαίρι, υπογράφοντας κατά πάσα πιθανότητα στην Barcelona του Ronald Koeman.

Ο μέσος της Brighton θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ολλανδού, εφόσον εκείνος δεν συνεχίσει στη Liverpool, όμως δεν θα είναι εύκολο να μπορέσουν οι περσινοί πρωταθλητές Αγγλίας να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του Graham Potter, αν δεν καταφέρουν να προκριθούν στο επόμενο Uefa Champions League.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα ή σχεδόν όλα όσα αφορούν τα μεταγραφικά της Liverpool εξαρτώνται από την Ευρωπαϊκή της έξοδο, με τον Bissouma να είναι όμως πάντα μια εκ των επιλογών.

Οι Reds κοιτάζουν τον Bissouma.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com