Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Οι εμφανίσεις του Sancho δεν περνούν απαρατήρητες από τον Klopp»

«Οι εμφανίσεις του Sancho δεν περνούν απαρατήρητες από τον Klopp»

Μια ακόμη ημέρα, μια ακόμη μεταγραφική φήμη, με τον πρωταγωνιστή να είναι αυτή τη φορά γνωστός, αφού πρόκειται για τον Jadon Sancho, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί και κατά το παρελθόν με την Liverpool, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια επίσημη κρούση από τους Reds.

Προέλευση της φήμης είναι η Γερμανική Bild, η οποία σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως οι πρόσφατες εμφανίσεις του Άγγλου διεθνή δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον Jürgen Klopp και πως οι Reds συνεχίζουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του, καθώς τον θεωρούν ως ιδανικό αντικαταστάτη του Mohamed Salah ή κάποιου άλλου μέλους της επιθετικής τους τριάδας, σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει από το Anfield.

Ο 21χρονος διανύει την τέταρτη του σεζόν στην Borussia Dortmund, η οποία όμως δεν είναι το ίδιο παραγωγική με τις προηγούμενες δύο, καθώς έχει σημειώσει 12 γκολ και έχει μοιράσει 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας παράλληλα ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμούς, οι οποίοι τον κράτησαν εκτός δράσης για πολλές εβδομάδες.

Το Transfermarkt τον κοστολογεί στα €100 εκατομμύρια και η Dortmund στα €120 εκατομμύρια. Για την απόκτηση του δεδομένα ενδιαφέρεται η Manchester United, η οποία όμως δεν κατάφερε να τον κάνει δικό της το περσινό καλοκαίρι, παρά τις πολλές προσπάθειες που έκανε.

Από τα πιο καυτά ονόματα ο Jadon Sancho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com