Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aldridge: «Είναι πρόβλημα για την Liverpool ο Firmino»

Aldridge: «Είναι πρόβλημα για την Liverpool ο Firmino»

Σκληρή κριτική άσκησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool, John Aldridge στον Bobby Firmino, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος αποτελεί πλέον ένα πρόβλημα για τους Reds, καθώς έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του και δεν σκοράρει.

Ο Aldridge συγκεκριμένα ανέφερε στην Independent:

“ Κοιτάξτε, ο Firmino είναι ένα πρόβλημα. Έχει χάσει πλήρως το κίνητρο του. Εγώ ήμουν ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του, όμως αυτή η κατάσταση επικρατεί εδώ και πολύ καιρό. Είναι προφανής σε όλους τους οπαδούς. ”

“ Η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο πλέον είναι διαφορετική, καθώς γυρνά στη μεσαία γραμμή για να κάνει εκεί την δουλειά μερικές φορές, αλλά όταν έχεις αριθμό εννέα στην πλάτη σου, η δουλειά σου είναι να σκοράρεις γκολ. ”

“ Έχασε την πίστη του, εντελώς, την εμπιστοσύνη του, όλα στο παιχνίδι του φαίνεται να έχουν αλλάξει και απλά δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό. Ίσως χρειάζεται ένα διάλειμμα; Ίσως την επόμενη σεζόν η επιστροφή των του κόσμου θα τον βοηθήσει να ξεφύγει από αυτό; ” Αναρωτήθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός.

Ο Bobby την φετινή σεζόν έχει σκοράρει μόνο 6 γκολ στην Premier League και δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα, μετά τις 28 Ιανουαρίου και τη νίκη της Liverpool με 1-3 στην έδρα της Tottenham.

Εξακολουθεί να μην βρίσκει δίχτυα ο Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com